Nove mogućnosti sa GEALAN-acrylcolor®: Vrhunska površina dostupna u sistemu GEALAN-KONTUR®

Nastavlja se proširenje površinske obrade u boji GEALAN-acrylcolor® unutar sistema profila GEALAN: sada je dostupan i jednostavan svestrani GEALAN-KONTUR® sa visokokvalitetnom PMMA površinom. Osim toga, proširen je asortiman proizvoda GEALAN acrylcolor®.

GEALAN-acrylcolor® u sistemu GEALAN-KONTUR®

GEALAN-acrylcolor® označava izvanrednu raznolikost u dizajnu i boji. Već više od 40 godina mi u GEALAN-u dosledno razvijamo našu površinsku tehnologiju i neprestano širimo asortiman novim proizvodima, atraktivnim bojama i opcijom tamnog profila.

Poduzimamo i sledeći korak!

Na vodećem svetskom sajmu Fensterbau Frontale u martu već su se mogli ispitati prvi prozorski elementi našeg sistema GEALAN-KONTUR® sa vrhunskom površinom. Naš snažan i vizualno izvanredan sistem od 82,5 mm u GEALAN-acrylcoloru® sada je dostupan na tržištu. Prošireni asortiman proizvoda sa dokazanom površinom uključuje različite geometrije okvira, kućišta za prozore, francuska vrata i ulazna vrata. Proizvođači prozora po prvi put će imaju priliku da svojim kupcima ponude prozore i vrata u modernom, jasnom i jednostavnom izgledu novog sistema od 82,5 mm u kombinaciji sa prednostima i bojama GEALAN-acrylcolor® premium površine.

Tamno osnovno telo

GEALAN-KONTUR® zadovoljava najviše standarde savremenog dizajna. Zato omogućujemo i svestran skladan izgled sa tamno sivim osnovnim telom. Kvalitetan izgled GEALAN acrylcolor® trend boja DB703, antracit sive RAL 7016 i jet black RAL 9005 dolazi na svoje sa dekorativnim folijama usklađenim u boji iznutra i tamnim baznim telom kao bazom.

Raznovrsne boje

Sa ukupno više od 60 dostupnih boja, spektar boja naše vrhunske površinske tehnologije GEALAN-acrylcolor® omogućuje individualni dizajn elemenata prozora i vrata. GEALAN acrylcolor® posebna paleta boja idealna je za neobične predmete.

Održivost

Kao i svi GEALAN sistemi, GEALAN-KONTUR® se temelji na zatvorenom ciklusu materijala. To se postiže ciljanom upotrebom materijala koji se u potpunosti mogu reciklirati. Na taj se način čuvaju resursi i oslobađa okolina, dok materijalna svojstva profila ostaju visoka.

Više informacija o sustavu GEALAN-KONTUR® možete pronađite OVDE.

Raznovrsne boje GEALAN-acrylcolor® sistema
GEALAN-acrylcolor® sistema / foto: Gealan

GEALAN-acrylcolor® Extended

Osim tehničkog razvoja i širenja naših profilnih sistema, mi u GEALAN-u svesno pomažemo u oblikovanju trendova boja. Redovni upiti i projekti koje su kupci i arhitekti već dovršili modernim, atraktivnim bojama ovde pružaju odgovarajuću inspiraciju. Imajući ove ideje na umu, sada smo još jednom proširili asortiman boja s GEALAN-acrylcolor® Extended. Dostupan je u sistemima GEALAN-KONTUR®, GEALAN-KUBUS®, S 9000 i S 9000 NL.

U gore navedenim sustavima, GEALAN-acrylcolor® Extended omogućuje ponudu dodatnih devet boja naše premium površine bez minimalne količine i sa skraćenim vremenom isporuke za širok raspon projekata. Zbog ukidanja minimalnih uslova kupovine za GEALAN-acrylcolor® Extended, mogu se realizovati sve veličine projekata – bilo da se radi o novim zgradama ili obnovi.

Osim kontinuirano traženih i proverenih boja kao što su crno-smeđa / RAL 8022, prometno bela / RAL 9016, ahat siva / RAL 7038 ili beli aluminijum / RAL 9006, raspon boja u GEALAN-acrylcolor® Extended uključuje i trendi boje kao što su sivo-bež / RAL 1019, bež siva / RAL 7006, crna siva / RAL 7021, a zaokružuju ga naše uspešne metalik bronzane boje i biserno bež / RAL 1035.

Sve informacije o GEALAN-acrylcolor® pronađite OVDE.

GEALAN-acrylcolor® u sistema GEALAN-KONTUR® i dodatnim varijacijama proširenja u asortimanu proizvoda GEALAN-acrylcolor® Extended, otvaramo još više mogućnosti našim partnerima da dizajniraju moderne, visokoučinkovite i vizualno izvanredne prozore i vrata sa dokazanom GEALAN premium površinom.

Gealan

GEALAN RS d.o.o.
Majora Zorana Radosavljevića 374, 11273 Beograd-Batajnica
T. +381 11 748 0404
grujo.ristic@gealan.rs
marko.andrejevic@gealan.rs
www.gealan.rs