Tehnologija koja eliminiše varove u uglovima

Tehnološke inovacije menjaju način razmišljanja i dizajna naših PVC prozora. GRAF Synergy je predstavio novu patentiranu tehnologiju koja menja igru.

Sa patentom V-Perfect Technology® stvorili smo tehnologiju koja eliminiše varove na uglovima, omogućujući vam da dobijete estetski savršene prozore bez potrebe za naknadnim čišćenjem ili završnim operacijama. Rezultat je kvalitetna završna obrada koja nema razloga zavideti drvetu ili aluminijumu.

Zahvaljujući ovoj jedinstvenoj tehnologiji, PVC prozor je postao najbolje rešenje za visoku tehničku izvedbu u kombinaciji sa najsavremenijom završnom obradom. Više nije potrebno birati između estetskog kvaliteta i tehničke izvedbe: uz GRAF Synergy možete imati oboje.

Tražite li rešenje za proizvodnju visokokvalitetne PVC stolarije, GRAF Synergy mašine sa patentiranom V-Perfect Technology® pravi su izbor za vas. Kao tehnološki partner koji radi u sinergiji sa proizvođačima i preduzetnicima, nije slučajno da se zovemo GRAF Synergy, ne ograničavamo se samo na isporuku naprednih mašina za prozorske okvire, već možemo da ponudimo i naš specijalistički know-how u procesnoj logistici, optimizovati produktivnost fabrika za 360 stepeni.

3D model proizvodnje / foto: Graf Synergy
3D model proizvodnje / foto: Graf Synergy

Razvili smo prilagođenu uslugu dizajna za izglede i tokove procesa koja se razvila u konsolidaciju u ekskluzivnu ponudu: Fast Forward Plant. Naš cilj je svaki kvadratni metar vašeg pogona učiniti produktivnijim, prenoseći svoje tehnološke i logističke veštine testirane godinama kako bismo proučili raspored pogona prilagođen svakom kupcu: možemo razviti projekte koji optimizuju resurse vaše kompanije do maksimuma, kako bismo je vodili ka postizanju postavljenih komercijalnih ciljeva.

Fast Forward Plant je nova, efikasnija radna dinamika sa visokim nivoom automatizacije, sposobna smanjiti vreme rukovanja materijalom, radno opterećenje operatera i moguću štetu koja proizlazi iz manuelnog rukovanja.

U GRAF Synergy verujemo da se izvrsnost u kvalitetu finalnog proizvoda u potpunosti postiže samo ako je proizvodni proces uistinu efikasan. Zato nudimo jednostavna za korištenje, pouzdana, skalabilna i integrabilna rešenja unutar rasporeda postrojenja, prilagođena svakom kupcu, velikom ili malom.

Zahvaljujući međunarodnom iskustvu u više od 60 zemalja, dugo smo testirali naša rešenja, potvrdivši trenutne koristi na efikasnosti i pojednostavljenju proizvodnog procesa, od unosa robe do otpreme okvira.

Želite saznati više o GRAF Synergy rešenjima za razvoj vašeg poslovanja? Posetite grafsynergy.com!

Graf Synergy logo

GRAF SYNERGY SRL
Via G. Galilei, 38 – 41015 Nonantola (Mo) – Italy
M +386 41 249 856
t.grobisa@grafsynergy.com
www.grafsynergy.com