ESTE TEAM d.o.o. – Vrhunska svetska tehnologija

Svedoci smo poslednjih par godina pozitivnih promena i neprekidnog rasta u građevinskom sektoru, koji za sobom vuče i komplementarne sektore kao što su obrada stakla, Al&PVCa i metala. Ako je pre samo 15 godina prodaja kompjuterizovanih mašina za obradu ovih materijala delovala skoro kao nemoguća misija, danas gotovo da više nema firme na teritoriji Jugoistočne Evrope u čijim pogonima nema vrhunske svetske visoke tehnologije. Pre desetak godina je došlo do napretka po ovom pitanju, zatim je “udarila” kriza, tokom koje nije bilo velikih investicija u nove mašine, opremu i moderne materijale, i posle koje su ostali samo najkvalitetniji i najbolji, kako proizvođači mašina, tako i mi, njihovi distributeri i na kraju, ili, bolje reći, na vrhu – naši klijenti, kompanije koji se bave obradom.

Iz ugla firme koja zastupa vrhunske svetske proizvođače mašina, opreme, alata i materijala za obradu stakla, Al&PVCa i metala, maksimalno se trudimo da razumemo naše klijente i izađemo im uvek u susret jer svi zajedno težimo ka uspehu u ovom nadasve dinamičnom okruženju i vremenu.

Evo naše priče:

O NAMA

Preduzeće ESTE TEAM d.o.o. posluje u sektoru opreme za obradu stakla od 2005. godine i za vrlo kratko vreme uspelo je da zauzme stabilan položaj na tržištu regiona Jugoistočne Evrope i to najpre zahvaljujući veoma profesionalnom, iskusnom i dinamičnom osoblju kao i visokom nivou tehničke obučenosti, odličnom poznavanju stranih jezika i efikasnoj organizaciji radnih procesa. Od kraja 2015. godine, kao odgovor zahtevima rastućeg tržišta, prodajnom asortimanu dodate su mašine i oprema za obradu profila od aluminijuma, PVC-a i čelika.

ESTE TEAM d.o.o. svojim klijentima nudi kompletnu saradnju, počev od konsultantskih usluga pri nabavci mašina, opreme i alata za obradu stakla, Al&PVC-a, metala i kamena pa sve do servisnih usluga u post-prodajnoj fazi koje predstavljaju ključ uspeha kod klijenata.

Naša vizija jeste da zajedno sa našim klijentima tržištu Jugoistočne Evrope predstavimo vrhunsku svetsku tehnologiju iz oblasti obrade, čime će se podići standardi kvaliteta i estetike finalnih proizvoda od ovih materijala koji su u sve većoj primeni u svakodnevnom životu. To uspešno postižemo stalnim ulaganjem u tehnološka znanja našeg osoblja, inoviranjem radnih procesa, kao i još bližom saradnjom sa našim klijentima.

PRODAJA

Lista naših partnera se periodično proširuje, u skladu sa zahtevima i potrebama tržišta, ali uz imperativ kvaliteta jer tu ne pravimo kompromise.

ESTE TEAM d.o.o. uspešno sarađuje sa više renomiranih svetskih proizvođača mašina, alata i opreme za obradu stakla, Al&PVCa i metala, kao što su:

Este Team doo - svetski proizvođači mašina, alata i opreme za obradu stakla, Al&PVCa i metala

U mogućnosti smo da Vam ponudimo horizontalne i vertikalne CNC obradne centre, WaterJet mašine, mašine i linije za rezanje stakla, dvostrane i četvorostrane brusače, pravolinijske brusilice, linije za izo staklo, ekstrudere i pomoćnu opremu, peskirnice, kompletnu tehnologiju za laminiranje stakla po principu “ključ u ruke”, valjke i linije za sito štampu, digitalne štampače za staklo, utovarne sisteme i magacine, sisteme za tretman vode, softverska rešenja za upravljanje proizvodnjom kao i kompletan asortiman mašina za obradu Al, PVC i čeličnih profila.

SERVIS

Od momenta prodaje prve CNC mašine za obradu stakla, bilo je jasno da se bez lokalne i kvalitetne servisne službe ne mogu zadržati novostečeni klijenti. Prioritet tehničke službe ESTE TEAM d.o.o. je pružanje brzih i kvalitetnih post prodajnih usluga kada i gde je to potrebno.

Vršimo instalacije novih mašina, obuku operatera za rad na njima kao i servisne intervencije po potrebi. Ova služba je takođe zadužena i za naručivanje rezervnih delova i telefonsku asistenciju a sve to da bi naši klijenti mogli da neometano obavljaju svoje radne aktivnosti.

S ponosom ističemo da je tehnička služba ESTE TEAM d.o.o. angažovana i van našeg regiona, tako da su naši tehničari do sada izvršili više od 200 instalacija i veliki broj servisnih intervencija u skoro 30 zemalja sveta.

Preduzeće ESTE TEAM d.o.o. je osnovano 2005. godine kao porodična firma. Nakon skromnih početaka, danas naš tim čini 11 ljudi, koji su na raspolaganju našim klijentima širom ex-JU, Mađarske, Bugarske i Albanije za sva komercijalna i servisna pitanja.

 

ESTE TEAM d.o.o.

ESTE TEAM d.o.o.
Džona Kenedija 20
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 2601 774
T. +381 11 3196 764
M. +381 63 340 396
E. office@esteteam.net
W. www.esteteam.net