Vrata na Savi-Ovo Concept otvara svoj izložbeni prostor!

Nema grada dovoljno velikog u kojem bismo živeli, a da ne tražimo da ga priroda oplemeni. Nema zgrade iz koje ne bismo nekada da pobegnemo, nema čoveka koji živi u Beogradu, a ne voli da popije kafu na Savi i ,zaista, nema nikoga ko svoj život iznova bogati, a da u proleće ne razmišlja o tome kako u svom domu da unese nešto novo, lepše i novije od onoga što je imao.

„Ovo concept“ splav

I u mojoj se kući ovih dana raspravlja o tako nečemu, o odvajanju dnevne sobe i kuhinje, o staklenim vratima koji će ulepšati ceo prostor…o unikatnom komadu nameštaja. A treba mi i odmor, kafa na nekom splavu, sat vremena kvalitnog odmora gde ću uživati u tišini , bez dečijih prohteva i odgovora na razna pitanja. I saznala sam nešto što odgovara na sve moje, pomenute, prohteve.

Naime, na Savskom keju bb, u sredu, 23. maja 2018.,od 19 do 21h, Ovo Concept otvara svoja vrata svima koji ista traže, vole dobar espreso, posve italijanski ambijent i reku Savu “pod nogama”.

Dakle, na splavu, postoji prostor koji liči na kafić, a u stvari sve što možete tu videti, od kamina, nameštaja i vrata, je prezentacija onoga što možete kod njih kupiti. Sam splav je u osnovi izložbeni salon, ali je uz dobru organizaciju i puno mašte i autentičnosti , prilagodljiv je raznim namenama, a kako saznajem od vlasnika, polazna namera je bila da apsolutno sve bude njihov dizajn, od idejnog rešenja za izgled prostora, pa do svakog komada nameštaja koji je izložen, ili u upotrebi. I suštinski, ideja je da u upuštenom duhu pronađete za sebe nešto što će biti deo životne priče vašeg stana ili kuće.

Eclisse sobna klizna vrata
Eclisse sobna klizna vrata

Ukupno 384m2, od kojih je 300m2 zatvorenog prostora, na dva nivoa, dozvoljava višenamensku strukturu, u kojoj je jedan deo namenjen za kafić, a drugi je ustvari mesto gde možete videti kako bi se vrata, kamin ili udobni nameštaj uklopio u vaš lični prostor.

Eclisse sobna klizna vrata, model Telescopica
Eclisse sobna klizna vrata, model Telescopica

Dakle, ja sam zaokružila 23. maj u kalendaru. Decu ostavljamo kod kuće, a muž i ja idemo na splav Ovo Concept-a, namerili smo da uživamo u kafi, sedimo na reci i napravimo dogovor o kliznim vratima sa ljudima koji stvarno dobro rade svoj posao i na tom mestu će nam biti na raspolaganju…tokom cele godine.

Vidimo se na keju.

“Ovo Concept”, Savski kej bb,
11070 Novi Beograd

Tel. 064 640 63 98
www.ovoconcept.rs