NOV KONCEPT: DVA SAJMA POD JEDNIM KROVOM

Uz moto “dva sajma pod jednim krovom” beogradski sajam najavljuje reprezentativan privredni događaj i značajno redizajnirane manifestacije:

od 10. do 13. novembra, u halama 5 i 11, održaće se

53. Međunarodni sajam mašina, alata i prepromaterijala iz oblasti drvne industrije,

koji je od dosadašnje izložbe prerastao u zasebnu manifestaciju i,

od 10. do 15. novembra,

na kompletno raspoloživom izlagačkom prostoru beogradskog sajma, odvijaće se

53. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije.

Jedna od najpopularnijih i najposećenijih sajamskih manifestacija u oblasti nameštaja u jugoistočnoj evropi ove godine biće usredsređena na jačanje biznis segmenta i vidljivu prezentaciju najnovijih dostignuća sprske privrede u ovoj oblasti.

Jedna od najpopularnijih i najposećenijih sajamskih manifestacija

Sajam nameštaja kao i Sajam mašina, alata i repromaterija i ove jeseni biće jedinstveno mesto ponude i potražnje, konkurentnosti značajnih privrednih grana i prilika da se na jednom mestu sagleda najnovija produkcija gotovo svih značajnih domaćih proizvođača nameštaja, proizvoda za uređenje enterijera i kompletne unutrašnje dekoracije kao i industrije repromaterijala i mašina koje se koriste u kompleksnoj industriji nameštaja.

Prilika da se na jednom mestu sagleda najnovija produkcija gotovo svih značajnih domaćih proizvođača

Tradicija i konzistentnost ove manifestacije doneli su ugled i pozitivnu reputaciju ovom događaju koji je danas sinonim za kvalitet.

Jak partnerski odnos sa dugogodišnjim izlagačima utvrđen je i njihovim ovogodišnjim učestvovanjem na sajmu, a treba istaći da će svoj proizvodni program nakon godina odsustva sa sajma, posetiocima ponovo predstaviti velike kompanije Simpo Vranje, Forma Ideale, Vitorog, Natuzzi… kao i da se sajmu po prvi put priključuje svetski lider u proizvodnji nameštaja i opreme za stambeni prostor – Ikea.

Po uzoru na moderne svetske i evropske sajmove

Novina i prioritet sajma nameštaja je podsticanje realizacije ideje koja za cilj ima temeljniju i u svakom slučaju vidljiviju prezentaciju srpske privrede prema svetu kroz tzv. HOSTED BUYER PROGRAM. Po uzoru na moderne svetske i evropske sajmove, Beogradski sajam će organizovati posetu sajmu kupaca iz celog sveta, direktno domaćim proizvođačima nameštaja i repromaterijala, koji su izlagači na sajmu.

Dovođenje kupaca u Srbiju za vreme trajanja sajma

Dovođenje kupaca u Srbiju za vreme trajanja sajma za cilj ima pregovore i postizanje konkretnih poslovnih aranžmana sa našim privrednicima o plasmanu naših proizvoda na njihova tržišta. Ozbiljan pristup ovom programu u velikoj meri podstiče razvoj naše privrede i povećanje izvoza. Model poslovanja baziraće se na jačanju poslovne posete uz kreiranje idealnog ambijenta za izlagače, za premijerna predstavljanja inovacija, idejnih i tehnoloških rešenja u proizvodnji nameštaja i oblasti drvne industrije.

BEOGRADSKI SAJAM

Bulevar vojvode Mišića 14,
11000 Beograd, Srbija