Uzbuđenje raste za FENSTERBAU FRONTALE 2024

Pripreme za vodeći svetski sajam prozora, vrata i fasada uveliko su u toku.

Pripreme za vodeći svetski sajam prozora, vrata i fasada uveliko su u toku. Od 19. do 22. marta 2024., događaj se vraća u Exhibition Center Nürnberg u skladu sa svojim redovnim rasporedom u kombinaciji s HOLZ-HANDWERK-om.

Svi ključni igrači koji nude revolucionarne inovacije i tehnologije za industriju, stručne obrte, maloprodaju i arhitekte već su se registrovali, s 85% izložbenog prostora rezervisanog do danas. FENSTERBAU FRONTALE ponovno će impresionirati profesionalce u industriji s opsežnim pratećim programom koji je precizno prilagođen njihovim potrebama.

Događaj ima puno toga za ponuditi, uključujući forume „Arhitektura-prozor-fasada” i „Praktični vodič za digitalizaciju za obrtnike”, FENSTERBAU FRONTALE FORUM, razne posebne izložbene prostore i druge uzbudljive sadržaje.

U skladu sa dosadašnjim upisnim brojevima, odlično raspoloženje i jedinstvena atmosfera u izložbenim prostorima su zagarantovani! Ako ne želite propustiti, trebali biste odmah označiti datum u svom kalendaru. Svi izlagači koji se još nisu prijavili trebali bi brzo da deluju kako bi osigurali mesto. Jedva čekamo da sajam počne, a do tada ćemo s entuzijazmom i željnim iščekivanjem dovršavati poslednje pripreme, KAŽE ELKE HARREISS, DIREKTORICA FENSTERBAU FRONTALE U NÜRNBERGMESSE

Ključni igrači – saznajte ko će biti na licu mesta u martu 2024

Stalno ažurirani popis izlagača na web stranici FENSTERBAU FRONTALE pruža najbolji pregled kompanija koje su se već prijavile: www.frontale.de/exhibitors-products. Svi glavni igrači u industriji već su rezervisali svoje štandove. Zainteresovani posetioci sada mogu pregledavati ceo asortiman proizvoda na mreži i otkriti svoje omiljene dobavljače među vodećima u industriji i uzbudljivim pridošlicama. Kao i uvek, FENSTERBAU FRONTALE će pokriti sve globalne inovacije za prozore, vrata i fasade. Kombinacija sajma i opsežnog popratnog programa pruža jedinstveni pregled tržišta, praktične mogućnosti profesionalnog razvoja i priliku da doživite i isprobate inovacije i trendove na događaju uživo.

Najvažniji programi već su potvrđeni

Uvek iznova FENSTERBAU FRONTALE iznenađuje posetioce novim sadržajima programa koji se bave aktualnim temama i hvataju duh vremena. U 2024. posetioci se mogu veseliti novom sadržaju na čijem razvoju tim trenutno marljivo radi. Ali takođe će biti isprobanih i testiranih vrhunaca događaja koji će privući i oduševiti učesnike. To uključuje forume „Arhitektura-Prozor-Pročelje”, FENSTERBAU FRONTALE FORUM i „Praktični vodič za digitalizaciju za obrtnike”, posebne izložbe i paviljone, ceremonije dodele nagrada i još mnogo toga.

Sada iskoristite ekskluzivne uvide iza kulisa

Jeste li znali da mesečni Zoom format „Na kavi s…” zainteresiranim izlagačima i posetiocima besplatno donosi najnovije vesti o događaju? Uživajte u ekskluzivnim kratkim pogledima i uvidima u pripreme za FENSTERBAU FRONTALE kao i u prilici da upoznate članove tima „iza kulisa” i postavite im pitanja (na nemačkom). Registrirajte se odmah online za željeni datum na: www.frontale.de/#talk

Save the Date!

Online kupovina karata za FENSTERBAU FRONTALE otvara se ove jeseni. Do tada, svi zainteresirani posetioci mogu u svoje kalendare zabeležiti datume od 19. do 22. marta 2024. kako ne bi propustili ovo popularno industrijsko okupljanje.

Održivo kretanje u budućnost

Na web stranici FENSTERBAU FRONTALE sada možete dobiti informacije o najnovijim merama koje je preduzeo NürnbergMesse kako bi osigurao da se naši događaji sprovode održivo. Saznajte više o našoj energetskoj inicijativi, održivom korištenju resursa, procesu odvajanja otpada i mnogim drugim merama: www.frontale.de/sustainability