Najava inovacija – Mašine za proizvodnju prozora i vrata

Firma elumatec će na prvoj raspoloživoj sajamskoj priredbi predstaviti modele XXL verzije koje zbog odlaganja istih, nije stigao do sada, i to uz dopune i novine u poslednjih 16 meseci, a sve u domenu Mašinskih divova i eluCloud-a.

Novine na budućim manifestacijama

Centar za obradu profila SBZ 151 Edition 90: Najveći model sa 5 osa svoju je produktivnost između ostalog dokazao tokom gradnje kupole u Louvre Abu Dhabi-ju. Njegova modularna konstrukcija omogućava ponudu različitih dužina. To za klijente firme elumatec znači: Zahvaljujući optimalno stepenasto konstruisanoj mreži dostupnih dužina, elumatec omogućava maksimalnu fleksibilnost u poređenju sa konkurencijom.

Naslednik SBZ 609: novine poput unutrašnje hvataljke i funkcija odizanja čine naš nasledni centar za PVC profile stručnjakom za obradu profila sa čelikom.

Centar za obradu profila SBZ 122/75: Dobitnika nagrade German Design Award, najveći model serije 122 odlikuju ekstremno brzi i precizni radni procesi. Pritom se kod fleksibilnih 5-to osnih štedi do 30 posto energije u poređenju sa prethodnim serijama.

elumatec AG SBZ 122/70 plus: osnovni model sa pametnim dodacima
elumatec AG SBZ 122/70 plus: osnovni model sa pametnim dodacima

Centar za obradu profila SBZ 122/70 Plus: produktivna mašina za proizvodnju prozora i vrata koja je pre svega pogodan za mlade firme za obradu metala i sa dvosmenskim radom. Dinamika, energetska efikasnost i inteligentna tehnologija upravljanja karakterišu model s Power-Torque motorom za glodanje. Ovde možete očekivati maksimalnu efikasnost uz malu potrošnju električne energije.

Dvoglava rezalica DG 244: Lako dostupni stolovi za odlaganje i veliki prečnik lista čine ovu efikasnu mašinu sveobuhvatnom. Visoke i široke profile moguće je rezati bez dodataka.

www.elumatec.com

elumatec d.o.o.
Trgovačka 16a, apartman G2
11030 Žarkovo-Beograd
T +381 11 239 483 1
F +381 11 239 483 2
info@elumatec.rs
www.elumatec.com