Najveća izložba krovnih sistema u Poljskoj!

BUDMA 2018.

Pozivamo vas da učestvujete jedinstvanom događaju posvećenom krovnoj industriji. Dve izložbene hale (6 i 6A) na MTP prostoru su isključivo za prezentaciju najnovijih krovnih sistema, propratne opreme i čeličnih fasada i na taj način kreirana je jedinstvena platforma koja će vas inspirisati:

NAJVEĆA POSTAVKA KROVNIH SISTEMA U POLJSKOJ!

Posetioci sajma, imaće priliku da upoznaju izlagače, razmene iskustva i informacije o potencijalnoj saradnji. Takođe, posetiocima će biti omogućeno učešće u brojnim prezentacijama izlagača i organizatora, uključujići i:

  • Open roofing takmičenje  – takmičenje, nagrade uz pozitivne emocije
  • Poljsko prvenstvo mladih krovopokrivača Polish  – kvalifikacije za svetski kup

Želimo da vaše učešće na BUDMA sajmu obezbedi najbolje poslovne rezultate i da ojača vaše odnose sa postojećim klijentima. Po statistici 88.5% prodaje iz sektora krovnih sistema se realizuje preko građara, skladišnih i konstrukcionih kompanija, kao i specijalizovanih maloprodaja. BUDMA sajam želi da opravda očekivanja izlagača, tako da će prvi dan u potpunosti biti posvećeno trgovcima. U okviru Distributor Day dana pripremili smo specijalne pozivnice za predstavnike maloprodajnih objekata i velik izbor promotivnog materijala za izlagače.

Veoma važan deo BUDMA sajma je BUDMA Hosted Buyers Program, preko koga će biti predstavljena ponuda izlagača. Članovi programa, trgovci i predstavnici prodajnog sektora krovne industrije iz Belorusije, Češke, Litvanije, Rumunije, Slovačke, Ukrajne i Mađarske imaće ugovorene sastanke po POKEN sistemu (brz sastanak za razmenu kontakt podataka i upoznavanje) sa ciljem ka olakšavanju poslovanja i pronalaženje idealnog saradnika.

Takođe znamo da 95% investitora donose odluku o kupovini podstaknuti preporukama izvođača radova. Mi smo se fokusirali na pozivanje krovopolagača, okova i stolara omogućivši izlagačima da prezentuju svoje proizvode targetiranoj publici. Izlagačke kompanije će imati priliku da pokažu svoju stručnost i znanje, kao i najefektivnije instalacione metode širokom spektru profesionalaca.

Tokom prvog dana, planiramo i Roof Evening at BUDMA, ekskluzivni sastanak izlagača krovnih sistema sa pažljivo odabranom grupom ključnih kupaca. Na sastanku ćete imati priliku da razgovarate i tazmenitee iskustva i utiske i manje formalnoj atmosferi.

Pozivamo vas da učestvujete na BUDMA sajmu, najvećoj postavci krovnih sistema u Poljskoj! Očekujemo Vas u Poznanu.

www.budma.pl

BUDMA 2018 Fair Team