Približava se dvostruka podrška: GEALAN kreće u servisnu ofanzivu

S vodećim programom i dizajnom izložbenog prostora, GEALAN će u budućnosti proizvođačima prozora i trgovcima pružiti još bolju podršku u njihovom svakodnevnom poslovanju. Odgovarajući GEALAN nameštaj i usluge planiranja za izložbeni prostor u kući već su dostupni. Prilikom registracije za GEALAN lead program, trgovci i proizvođači će od ovog leta primati ciljane upite privatnih kupaca.

Činjenica da GEALAN ima mnogo više za ponuditi od samo visokokvalitetnih PVC profilnih sistema nedavno je ponovo postala jasna na spektakularnom sajmu Fensterbau Frontale u Nürnbergu. GEALAN sada kreće u servisnu ofanzivu: pokrenuta su dva nova načina na koje proizvođači prozora i trgovci mogu biti podržani opsežnim GEALAN-ovim znanjem i iskustvom u svom svakodnevnom poslovanju, a neki od njih su već dostupni.

S jedne strane, GEALAN je razvio koncept izložbenog prostora: Ovde proizvođači prozora i trgovci mogu dizajnirati prikladne izložbene prostore za svoje prostore, gde svoje GEALAN proizvode mogu učiniti vidljivima i opipljivima za kupce. S novim vodećim programom, GEALAN će doneti privatno kupci koji traže nove prozore od ovog leta direktno kontaktiraju trgovce i proizvođače.

Ovo su nove GEALAN usluge:

GEALAN lead program – privatni upiti kupaca za vaše poslovanje

GEALAN stvara upite, proizvođači prozora i trgovci stvaraju promet!

Mnogi privatni kupci koji traže prozore za svoje projekte izgradnje ili obnove već dolaze na web stranicu GEALAN-a. Uz glavni GEALAN program, upiti će se od leta 2024. direktno biti prosleđivani ​​trgovcima i proizvođačima iz regije koji učestvuju – na temelju udaljenosti i asortimana proizvoda.

Lansiranje ove nove GEALAN usluge planirano je za jul 2024. Učestvovanje je besplatno u prvoj godini!

GEALAN lead program – privatni upiti kupaca za vaše poslovanje. GEALAN stvara upite, proizvođači prozora i trgovci stvaraju promet!
foto: freepik.com

Dodatne informacije i prijave za GEALAN lead program: LINK.

GEALAN showroom – Reprezentativni prodajni prostori kao modularni sistem

Uz podršku GEALAN-a, proizvođači prozora i trgovci mogu dizajnirati svoju najvažniju kontaktnu tačku za privatne kupce: u modularnom dizajnu, u zavisnosti o raspoloživoj veličini u prodavnici i individualnim zahtevima, mogu dizajnirati vlastite manje i veće izložbene prostore. GEALAN u svom asortimanu ima različite komade nameštaja, a po potrebi pruža i podršku pri individualnom planiranju prostorija i montaži potpornih elemenata. Ovde su dostupni montažni elementi za prozore, vrata i klizna rešenja kao i konsultativni stolovi, svaki u različitim verzijama, ugaoni uzorci i štandovi za brošure kao i GEALAN acrylcolor® zid.

GEALAN showroom - Reprezentativni prodajni prostori kao modularni sistem
foto: Gealan

Sve komponente mogu se pojedinačno naručiti u prodavnici promotivnih proizvoda GEALAN od 1. jula 2024. te se mogu zasebno sastaviti. Boja spoljašnje fasade moguća je u sivoj ili beloj boji, a na zahtev se može dodati i poseban logo kompanije.

Pregled i dodatne informacije možete pronaći na web stranici GEALAN-a na: LINK.

Gealan

GEALAN RS d.o.o.
Majora Zorana Radosavljevića 374, 11273 Beograd-Batajnica
T. +381 11 748 0404
grujo.ristic@gealan.rs
marko.andrejevic@gealan.rs
www.gealan.rs