Reč urednika: Kvalitet i poverenje

Poštovani,

Ispred vas je izdanje na koje smo ponosni i rezultat je predanog rada cele redakcije časopisa “Prozori&Vrata”. 2020. godinu počinjemo puni pozitivne energije i entuzijazma koji nas krasi sve ove godine. To je zato što i dalje, ili još više volimo ono što stvaramo i uživamo dok to radimo, volimo ono što kreiramo i veoma smo ponosni što nas sve veći broj klijenata, sve više, uvažava i respektuje. Ulazimo u jednu godinu više u našem poslovanju. Šta su godine u našem poslovanju osim brojeva? Svakako jesmo iskusniji i možda svet gledamo drugim očima, ali to ne znači mnogo našim klijentima i čitaocima ukoliko ih sadržajno i vizuelno ne intrigiramo. Po njihovim reakcijama bih rekao da smo na dobrom kursu. A da nas osećaj ne vara govori i činjenica da nam je nekoliko novih klijenata ukazalo poverenje dok nam postojeći veruju već godinama. Kvalitet se prepoznaje, odnos prema svakoj stranici, svakoj temi i svakom izdanju.

Građevinski sektor je sa čak 28,5% i u prošloj godini bio glavni motor rasta BDP-a od 4%. Ova informacija raduje sve nas koji smo u ovom sektoru ili smo “naslonjeni” na isti. Neverovatno zvuči podatak da građevinski radovi čine više od četvrtine BDP-a, ali je zaista tako. U Srbiji se gradi sve više i više, svaka godina je bolja od prethodne, a iste su prognoze i za 2020. godinu. Svi naši klijenti su saglasni u tome da im je 2019. godina bolja od 2018., a isto tako i oni očekuju rast u ovoj godini.

Časopis PROZORI&VRATA broj 31, februar 2020
Časopis PROZORI&VRATA broj 31, februar 2020

NOVO izdanje časopisa PROZORI&VRATA broj 31, februar 2020
listajte klikom na LINK

Mi u redakciji časopisa “Prozori&Vrata” očekujemo u ovoj godini pomeranje nekih rekorda kada su brojevi u pitanju, ali kao što rekoh nećemo ovaj put o brojevima. Cilj nam je kao i do sada konstantno podizanje kvaliteta samog izdanja, kako sadržajno tako i vizuelno, a isto tako i unapređenje portala www.prozorivrata.com. Početkom ove godine uradili smo redizajn naše internet stranice, a sve u skladu sa svetskim trendovima koji diktira najpoznatiji internet pretraživač. Rast poseta našoj stranici je konstantan, kako iz Srbije i Hrvatske, tako i iz ostalih zemalja regiona. Najviše se pretražuju prednosti nekih materijala u odnosu na druge, kao i smernice za izbor stolarije i kako prepoznati kvalitet određenih proizvoda. O svemu tome ćemo i ove godine informisati naše čitaoce i verujemo da ćemo i dalje biti njihova najčešće posećivana stranica iz oblasti prozora i vrata.

Hvala vam dragi prijatelji što već devetu godinu, zajedno sa nama, istrajavate u borbi i zajedničkom cilju edukacije šire javnosti. Samo tako možemo napred, zajedničkim snagama, ili opet kao tim, da uradimo sve što je u našoj moći da idemo napred.
Ćitamo se i dalje…

S poštovanjem
Predrag Rađen, urednik izdanja

Predrag Rađen potpis