Bloger i njegova devojka kupili vilu od instagrama

Teško je zamisliti nama koji ne spadamo u mlađu, instagram generaciju kako neki zarađuju novac na ovaj način. I to ozbiljne sume. Ipak, ovo jeste fakat pa tako viđamo blogere koji sada zarađuju neverovatne sume novca zahvaljujući upravo svojim objavama i uticaju.

U prilog ove priče govori i vest da je par putnih blogera upravo je sebi napravio luksuzni stan na Baliju, zahvaljujući prihodu koji dobijaju isključivo od objava na Instagramu. Naime, Džek Moris iz Mančestera, koji ima 2.7 miliona pratilaca preko naloga @doyoutravel, i njegova devojka Australijanka, Loren Bulen, koja ima 2.1 milion fanova na nalogu @gypsea_lust, otkrili su da su pre godinu dana kupili komad zemlje i potom krenuli da dizajniraju svog dom iz snova. Čitav posed je kupljen od novca koji su zaradili kroz sponzorstva i kreiranje plaćenog sadržaja za Instagram.

Komentarišući svoju novoizgrađenu vilu, Džek je rekao: “Nikada ne bih rekao da ću graditi svoju prvu kuću sa devojkom mojih snova, na tropskom ostrvu 7.000 milja daleko od kuće”. Inače, njihov luksuzni dom ima spuštenu ložu, luksuzni bazen, privatni bioskop, trpezariju sa dovoljno mesta za deset osoba i vrhunsku kuhinju.

Izvor: luxlife.rs