Reč urednika: Entuzijazam i posvećenost

Poštovani,

Ispred vas je izdanje na koje smo ponosni i rezultat je predanog rada cele redakcije časopisa „Prozori&Vrata” za vreme i posle korona virusa. Početak vanrednog stanja u Srbiji i borba sa nevidljivim neprijateljem je u samom startu uplašila kako građane naše zemlje, tako i celokupan poslovni milje. Mi smo imali iskustva sa ratovima, bombardovanjem i raznim sankcijama i nestašicama, ali je korona virus nešto sa čim nismo imali priliku da se sretnemo, pa samim tim nismo ni znali kako će se sve to i kada završiti. Ipak, prilagodili smo se i ovoj za nas novoj situaciji. Nas četvoro iz redakcije časopisa je organizovalo rad od kuće. U startu smo bili čvrsto rešeni da ćemo iz ove situacije izaći još jači i to se na kraju ispostavilo kao tačno. Posvetili smo se radu na našoj web stranici i svakodnevno smo imali po dve objave. Radili smo na optimizaciji portala što je na kraju rezultovalo dupliranjem poseta stranici www.prozorivrata.com.

Teme za ovo izdanje časopisa smo birali pažljivo i trudili se da obuhvatimo većinu kategorija iz ove oblasti. Naša redakcija je, kao i do sada, bila u svakodnevnom kontaktu sa našim klijenatima. Velika većina njih je radila i za vreme vanrednog stanja, neki smanjenim intezitetom a neki, čak, istim tempom. U samom startu problema su imali samo monteri stolarije na privatnim objektima, dok je ugradnja stolarija na novogradnji i na poslovno-stambenim objektima išla po planu.

Specijalizovani građevinski časopis PROZORI&VRATA broj 32, maj 2020.
Specijalizovani građevinski časopis PROZORI&VRATA broj 32, maj 2020.

NOVO izdanje časopisa PROZORI&VRATA broj 32, maj 2020
listajte klikom na LINK

Ispred vas je časopis od 148 strana, sa 45 klijenata koji su nam ukazali poverenje. I jedan i drugi podatak je rekord, na šta smo veoma ponosni. Klijenti su prepoznali našu energiju, konstantan napredak i posvećenost svakoj stranici i svakom tekstu.

Jako nam je žao što se ove godine, po svemu sudeći, nećemo družiti na Sajmu građevinarstva u Beogradu. Prema poslednjim informacijama koje imam od organizatora ove manifestacije sajam će biti otkazan, mada bih voleo da se ove prognoze ne obistine, ali su jako male šanse. Mi ćemo period između dva izdanja iskoristiti da obiđemo naše klijente i podelimo iskustva i planove, a naš odnos podignemo na još viši nivo.

Verujemo da je „priča” sa korona virusom iza nas, da će nas pretpostavke o novom talasu zaobići i da ćemo svi zajedno imati još jednu uspešnu godinu. Ništa manje nismo ni zaslužili.

Čitamo se i dalje…
S poštovanjem
Predrag Rađen, urednik izdanja

Predrag Rađen potpis

Prethodni tekstIzgradnja kompleksa hala u okolini Podgorice (FOTO)
Sledeći tekstVodeća evropska kompanija Aluprof ulazi na srpsko tržište