Kruna 25 godina uspešnog poslovanja: REHAU otvorio novi izložbeni salon u Srbiji

Kompanija REHAU Srbija proslavila je punih 25 godina uspešnog poslovanja i otvorila novi integrisani izložbeni salon, prvi takav u našoj zemlji. U REHAU Showroom-u predstavljen je celokupan asortiman kompanije, koji uključuje prozorska rešenja, građevinske i kućne instalacije i proizvode za industriju nameštaja. Modernistički pristup dizajnu enterijera ovog salona omogućava lako prezentovanje REHAU rešenja i brz prikaz atraktivnih karakteristika koje ona nude. Zainteresovani kupci i partneri u izložbenom salonu će imati mogućnost da pogledaju svaki proizvod, upoznaju se detaljno sa njim i raspitaju se o prednostima njegovog iskorišćenja.

Izložbeni salon u Beogradu je novo poglavlje poslovanja kompanije, kojim REHAU Srbija nastavlja sa inovacijama i pružanjem usluga svojim partnerima, kojih u ovom trenutku ima preko 2.000.

Danas je REHAU Srbija jedan od vodećih premijum brendova za rešenja na bazi polimera u građevinskom sektoru, sa prometom od gotovo dve milijarde dinara godišnje. Na prve dve i po decenije uspeha osvrnuo se Nikola Ivošević, Generalni direktor REHAU Srbije i regionalni direktor divizije prozorskih rešenja za jugoistočnu Evropu, koji je podvukao važnost inovacija i zaposlenih.

Nikola Ivošević, Generalni direktor REHAU Srbije i regionalni direktor divizije prozorskih rešenja za jugoistočnu Evropu
Nikola Ivošević, Generalni direktor REHAU Srbije i regionalni direktor divizije prozorskih rešenja za jugoistočnu Evropu

„Zahvaljujući inovacijama koje su oblikovale građevinsku industriju, naša kompanija u Srbiji ima impresivan broj partnera sa kojima gradimo snažne, iskrene i dugoročne odnose. Danas, nakon punih 25 godina uspešnog poslovanja možemo da se pohvalimo da smo značajno uticali na razvoj industrije u našoj zemlji. Učestvovali smo u velikom broju važnih projekata i tako stekli poverenje i kredibilitet koji imamo na tržištu. REHAU tim u Srbiji započeo je poslovanje 1998 sa samo dva člana, a danas ima 30, i ponosno ističemo činjenicu da je dve trećine njih deo kompanije više od 10 godina. Naša ambicija je svakodnevno pomeranje granica mogućeg, kako bi podstakli održivu budućnost kroz različite projekte od lokalnog značaja, kao i pomoć i podrška zajednici u kojoj poslujemo. U Srbiji, kao što to činimo i na drugim tržištima, vodimo se ciljevima o održivom delovanju, koji su za REHAU izuzetno važni, a kroz naše inovativne proizvode, kao što su ARTEVO sistem, REHAU MEPA i RAUVISIO, nastojimo da transformišemo industriju za bolje sutra“, rekao je Ivošević.

Tim posvećenih stručnjaka, svojim velikim znanjem i poučeni iskustvom, ali poštujući tradiciju, ispunjava zahteve svakog pojedinca i tržišta, a rezultati koje kompanija ostvaruje su istovremeno i vrednosti koje REHAU Srbija živi: inovativnost, pouzdanost i poverenje. Tržište Srbije za REHAU jedno je od ključnih u regiji jugoistočne Evrope i baš zahvaljujući predanom radu i postignutim uspesima predstavništvo za prozorska rešenja premešteno je iz Beča u Beograd. Na ovaj način REHAU će biti još bliži ovoj regiji, krajnjim korisnicima i svojim partnerima, sa kojima će svakodnevno raditi na svojoj viziji lepše i održivije budućnosti.

REHAU Srbija proslavila je punih 25 godina uspešnog poslovanja i otvorila novi integrisani izložbeni salon
REHAU Srbija proslavila je punih 25 godina uspešnog poslovanja i otvorila novi integrisani izložbeni salon

Svesni odgovornosti prema generacijama koje dolaze, kompanija je organizovala kompletno zatvorenu kružnu ekonomiju iz jednog izvora. Na ovaj način REHAU kompanija živi održivost svaki dan već 30 godina, a svojim primerom želi da bude pokretač i svih drugih na promene koje je neophodno napraviti.

REHAU ARTEVO prozorski sistem

ARTEVO objedinjuje brojne prednosti u revolucionarno rešenje za stručnjake industrije. To je poseban PVC prozorski sistem sa ojačanim staklenim vlaknima, koji je istovremeno vizionarski, jedinstven na tržištu, produktivan i održiv. Optimizovanim korišćenjem materijala visokih performansi RAU-FIPRO X, ARTEVO redefiniše granice u pogledu veličine. Integracija vlaknastog kompozitnog materijala u ceo presek profila obezbeđuje ravnomeran i pouzdan prenos opterećenja. Ojačane zone snage u spoljnim zidovima pružaju mu dodatnu stabilnost, torzionu krutost i klimatsku stabilnost.

ARTEVO sistem sertifikovan za pasivnu kuću sa svojom fabrički integrisanom „Low-E“ tehnologijom kombinuje najbolju moguću toplotnu izolaciju, sa najvišim nivoom održivosti i istovremeno značajno proširuje potencijal efikasne proizvodnje prozora. „Low-E“ tehnologija koje je integrisana u profile u samoj proizvodnji menja i čini nepotrebnim umetanje termo-modula za toplotnu izolaciju u prozorske profile.

RAUVISIO Noir

Osluškujući i prateći trendove, tokom 2013. godine nastala je naša RAUVISIO grupa, proširenjem portfolija na pločaste materijale premijum segmenta, koji je osvojio srca arhitekata i dizajnera širom sveta. Jedini smo proizvođač na tržištu koji je u mogućnosti da u jednu celinu i harmoničan dizajn poveže različite proizvode kakvi su kant traka, ploče i rolo sistemi. Upravo to opisuje i naš moto, kojim se rukovodimo svakodnevno – Enabling exeptional design.

www.rehau.com

REHAU d.o.o.
Jurija Gagarina 19, lamela 2, ulaz 4, blok 58
11070 Novi Beograd
T. +381 11 3770 301
F. +381 11 3770 319
E. beograd@rehau.com
W. www.rehau.rs
W. www.rehau.com