Novosti Reč urednika: Edukacija čitalaca

Reč urednika: Edukacija čitalaca

Časopis PROZORI&VRATA broj 29, avgust 2019

Poštovani,

Ispred vas je avgustovsko izdanje časopisa Prozori&Vrata bogatije za nekoliko renomiranih svetskih i domaćih brendova. Za nas svakako potvrda da smo na dobrom putu i da ljudi iz struke cene i poštuju ono što radimo. Naravno, pored zadovoljstva koje osećamo svi u redakciji, za nas je to i dodatna obaveza da budemo još bolji. Broj poseta našoj internet stranici raste iz meseca u mesec, a koliko su naši posetioci edukovani govore rezultati ankete koju smo sproveli na portalu našeg časopisa u prethodna tri meseca. Proverili smo njihovo znanje iz oblasti energetske efikasnosti i pitali ih koliko se energije gubi kroz stari ili neadekvatno ugrađen prozor? Verujem da će vam biti zanimljivo i kako stručnjaci iz renomiranih kompanija komentarišu rezultate i šta savetuju našim čitaocima.

Časopis PROZORI&VRATA broj 29, avgust 2019
Časopis PROZORI&VRATA broj 29, avgust 2019

U ovom broju smo se dotakli i nekih „letnjih“ tema kada je ova delatnost u pitanju, pa tako možete saznati sve o aluminijumskim pergolama, o pvc stolariji velikih dimenzija kao i dobre i korisne savete kako održavati prozore i vrata u svom domu. Takođe, u ovom broju možete čitati o napretku kliznih sistema, na koji način alu stolarija doprinosi uštedi energije, a dotakli smo se i priče o solarnim panelima – večito popularne teme.

NOVO izdanje časopisa PROZORI&VRATA (Avgust 2019)
listajte klikom na LINK

Svako novo izdanje je za nas izazov i mogućnost da opravdamo ukazano poverenje 40-ak naših klijenata, kao i nekoliko hiljada naših čitaoca koji dobijaju časopis na svoju adresu. Izuzetno smo zadovoljni nastupom na Sajmu građevinarstva u Beogradu na kojem smo bili Medijski sponzor manifestacije. Zadovoljstvo nam je što časopis i dalje privlači veliku pažnju, kako posetilaca koji već znaju za nas tako i onih koji su se tek sada upoznali sa našim štivom. Veliki broj arhitekata, građevinaca i posetilaca iz struke je poželelo da im Prozori&Vrata stižu na adresu.

Časopis PROZORI&VRATA broj 29, avgust 2019
Časopis PROZORI&VRATA broj 29, avgust 2019

Od nas i dalje možete očekivati maksimum, maksimum koji ćemo dati svi mi iz redakcije. Nećemo se boriti cenom na tržištu već kvalitetom, a znam da će to oni kvalitetni i prepoznati, ili već jesu. Verujemo da je to jedini način. Jedini dugoročan i ispravan. Jedini na koji smo spremni da radimo svoj posao.

Uživajte u ostatku leta.
Ćitamo se i dalje…

S poštovanjem
Predrag Rađen, urednik izdanja

Predrag Rađen potpis

Prethodni tekstNeizdvojivi dio najvažnije gospodarske grane
Sledeći tekstTrebaju li PVC prozori uvek biti bele boje?

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here