Reč urednika: Edukacija čitalaca

Poštovani,

Ispred vas je avgustovsko izdanje časopisa Prozori&Vrata bogatije za nekoliko renomiranih svetskih i domaćih brendova. Za nas svakako potvrda da smo na dobrom putu i da ljudi iz struke cene i poštuju ono što radimo. Naravno, pored zadovoljstva koje osećamo svi u redakciji, za nas je to i dodatna obaveza da budemo još bolji. Broj poseta našoj internet stranici raste iz meseca u mesec, a koliko su naši posetioci edukovani govore rezultati ankete koju smo sproveli na portalu našeg časopisa u prethodna tri meseca. Proverili smo njihovo znanje iz oblasti energetske efikasnosti i pitali ih koliko se energije gubi kroz stari ili neadekvatno ugrađen prozor? Verujem da će vam biti zanimljivo i kako stručnjaci iz renomiranih kompanija komentarišu rezultate i šta savetuju našim čitaocima.

Časopis PROZORI&VRATA broj 29, avgust 2019
Časopis PROZORI&VRATA broj 29, avgust 2019

U ovom broju smo se dotakli i nekih „letnjih“ tema kada je ova delatnost u pitanju, pa tako možete saznati sve o aluminijumskim pergolama, o pvc stolariji velikih dimenzija kao i dobre i korisne savete kako održavati prozore i vrata u svom domu. Takođe, u ovom broju možete čitati o napretku kliznih sistema, na koji način alu stolarija doprinosi uštedi energije, a dotakli smo se i priče o solarnim panelima – večito popularne teme.

NOVO izdanje časopisa PROZORI&VRATA (Avgust 2019)
listajte klikom na LINK

Svako novo izdanje je za nas izazov i mogućnost da opravdamo ukazano poverenje 40-ak naših klijenata, kao i nekoliko hiljada naših čitaoca koji dobijaju časopis na svoju adresu. Izuzetno smo zadovoljni nastupom na Sajmu građevinarstva u Beogradu na kojem smo bili Medijski sponzor manifestacije. Zadovoljstvo nam je što časopis i dalje privlači veliku pažnju, kako posetilaca koji već znaju za nas tako i onih koji su se tek sada upoznali sa našim štivom. Veliki broj arhitekata, građevinaca i posetilaca iz struke je poželelo da im Prozori&Vrata stižu na adresu.

Časopis PROZORI&VRATA broj 29, avgust 2019
Časopis PROZORI&VRATA broj 29, avgust 2019

Od nas i dalje možete očekivati maksimum, maksimum koji ćemo dati svi mi iz redakcije. Nećemo se boriti cenom na tržištu već kvalitetom, a znam da će to oni kvalitetni i prepoznati, ili već jesu. Verujemo da je to jedini način. Jedini dugoročan i ispravan. Jedini na koji smo spremni da radimo svoj posao.

Uživajte u ostatku leta.
Ćitamo se i dalje…

S poštovanjem
Predrag Rađen, urednik izdanja

Predrag Rađen potpis

Prethodni tekst„Zasadi drvo! Zasadi svoj kiseonik!“
Sledeći tekstTrebaju li PVC prozori uvek biti bele boje?