Provetravanje uz GEALAN CLIMA CONTROL – GECCO

Vaši novi prozori izrađeni iz GEALANovih profila dihtuju puno bolje od starih drvenih prozora.

Tako tokom dana ako se prozori ne otvaraju da bi se izvršilo namerno provetravanje može doći do osećaja ustajalog vazduha, a zimi, za hladnih dana se može izlučiti kondenzacijom višak vlage iz vazduha i to na najhladnijim mestima u prostoriji koji su obično na spoju prozora i zida (špaleta ili gredu). Kondenzovana vlaga pogoduje razvoju gljivica i plesni, te time izaziva neugode mirise.

GEALAN ima genijalno rešenje za takve slučajeve. Ugradnjom GECCO letvice za kontrolisano provetravanje na prozorima moguće je osigurati izmenu vazduha u prostoriji bez gubitaka energije.

GEALAN – jednostavno genijalno. Pouzdano i trajno!


www.gealan.de

[yarpp]

GEALAN d.o.o. Predstavništvo za Srbiju
Majora Zorana Radosavljevića 374, 11273 Batajnica – Beograd
T. +381 11 375 29 03
E. grujo.ristic@gealan.de
W. www.gealan.de

Prethodni tekstDnevno svetlo u prostorima bez prozora i u podzemnim objektima – naučna fantastika ili realnost?
Sledeći tekstDizajn garažnih vrata
GEALAN grupa jedan je od vodećih proizvođača PVC profila za prozore i vrata u Evropi. Kao inovativni proizvođač sistema za PVC profile za prozore i vrata, GEALAN osim toga svojim partnerima nudi brojne usluge. Naša služba za savetovanje arhitekata i građevinsko-tehnička služba pomažu arhitektama i projektantima u svakodnevnom radu. Gealan postavlja temelj za izradu izuzetno lepih, izrazito stabilnih i posebno sigurnih prozora, vrata i modernih kliznih rešenja i njihovo opskrbljivanje vrhunskim vrednostima toplotne izolacije.