ALUMINCO predstavio novu Skyline liniju na „The Architect Show 3“!

TheArchitectShow 3 – tAS3 otvorio je svoje kapije 11. i 12. decembra 2021. u Athens Metropolitan Expo. Ovaj dvodnevni događaj ima za cilj da brzo i ekonomično poveže vodeće kompanije u oblasti arhitektonskih aplikacija i dekoracije sa arhitektima i dizajnerima, kroz jedinstveno iskustvo.

ALUMINCO je, kao sponzor i izlagač, predstavio novu Skyline liniju proizvoda, dok je gospodin Argiris Karras, predsednik i izvršni direktor ove kompanije učestvovao u panelu o važnosti savremenih materijala, održivosti i ulozi arhitekture u realnosti koja se brzo menja.

ALUMINCO je uveo sistem aluminijumskih fasada tankih profila, do 15 mm sa unutrašnje strane, ali i sa lica zgrade poštujući spoljnu minimalnu estetiku i zadovoljavajući potrebe unutrašnjeg osvetljenja i toplotnog komfora. „Mi kreiramo minimalne delove da bismo ponudili veću vidljivost i poboljšanje prirodnog svetla. Govorimo o garanciji slobode o kojoj svi sanjamo i želimo,“ rekao je direktor marketinga Spyros Griveas.

Ovo rešenje se uglavnom preporučuje za privatne konstrukcije i velike otvore koji zahtevaju minimalan izgled. Istovremeno, ovakva konstrukcija se može koristiti u velikim poslovnim prostorima kao što su izlozi da bi se pružila transparentnost i vidljivost spolja ka unutra.

Arhitektonski DNK koji daje vrhunska rešenja za svaku potrebu. Koristan partner svakog arhitekte. Pripada novoj kolekciji proizvoda Skyline i zove se CV35 Style Setter.“

ALUMINCO Creativity in progress

www.aluminco.com

ALUMINCO SRB d.o.o.
29. Novembra bb, 11460 Beograd – Barajevo SRBIJA
Τ: +381 11 787 5530
F: +381 11 787 5540
E: aluminco.sar@aluminco.com
W: www.aluminco.com

Prethodni tekstProzori novog doba
Sledeći tekstALUMIL kao generalni sponzor 5. Balkanskog Arhitektonskog Bijenala