BETAPLAST – SCHÜCO aluminijumski sistemi

Strukturalna aluminijumska fasada SCHÜCO AWS50 i prozorski aluminijumski sistemi SCHÜCO AWS65 su stavke kojim se BETAPLAST kompanija ponosi. U kladu sa tim, prilažemo vam primer projekta koji je kompanija nedavno imala priliku da uradi.

Schüco AWS 50 prozorski sistem

Termički izolovani standardni prozorski sistem namenjen je za osnovnu dubinu od 50 mm. Zasnovan je na funkcionalnim i dizajnerskim svojstvima aluminijumskog sistema kao što su uske širine lica i skriveni okovi. Kombinovani su u savršeno integrisanim komponentama za prozore koji se otvaraju prema unutra i prema spolja.

Dodatna prednost za arhitekte je to što se prozorski sistem može dizajnirati u više različitih tipova otvaranja.

SCHÜCO AWS50 postavlja standarde u pogledu fleksibilnosti planiranja i nudi atraktivna rešenja prozora za ispunjavanje zahteva međunarodnih tržišta.

Schüco AWS 65 prozorski sistem

Toplotno izolovani prozorski sistem nudi širok spektar rešenja za dubinu od 65 mm.

Zasnovan je na funkcionalnim, energetsko efikasnim i dizajnerskim svojstvima aluminijumske konstrukcije. Ove komponente kombinuju prednosti kao što su dobra toplotna izolacija, uske širine lica, standardne ručne ili elektromehaničke okove za prozore koji se otvaraju prema unutra i spolja.

Schuco AVS 65 time postavlja standarde u pogledu fleksibilnosti planiranja i nudi atraktivna rešenja prozora za ambicioznu arhitekturu.

www.betaplast.rs

BETAPLAST
Radnička 6, 21244 Šajkaš
M +381 64 237 88 47
info@betaplast.rs
www.betaplast.rs
FB: Betaplast PVC stolarija

Prethodni tekstSve što treba da znate o renoviranju oštećenih fasada
Sledeći tekst480 učesnika na ift Rosenheim konferenciji – Klimatske promene i izazovi