Aluminijum-drvo prozori i vrata za vrhunski užitak

NOVO IZ NAŠE PROIZVODNJE I U NAŠOJ PONUDI!

Aluminijum – drvo profili (antracit/natur hrast) u prelepoj završnoj obradi sa aluminijumskim roletnama.

Zbog svojih dobrih svojstava, mogućnosti obrade i oblikovanja, završnih efekata i konačnog ugođaja koji stvara u prostoru, drvo je kroz istoriju bilo najzastupljeniji materijal za građenje. Drvo je materijal koji stalno “radi i diše“, i samim tim, zid vrši konstantnu razmenu spoljašnjeg i unutrašnjeg vazduha bez provetravanja.Aluminijum ima odličan odnos između snage i težine, te se lako formira u različite oblike i veličine i krasi brojne komercijalne, poslovne i zgrade simbole širom sveta. Aluminijumski prozori su postojani, ne dolazi do krivljenja i vitoperenja vremenom, a i na vremenske uticaje.

Među novinama na tržištu kao najluksuznija varijanta aluminijumskih prozora se sve više ugrađuje kombinacija aluminijum-drvo profila. Ova kombinacija toplog prirodnog materijala i glatkog metalnog poseduje nivo modernosti, zahvaljujući aluminijumu, uz istovremenu toplotu prirodnog materijala, drveta.

Aluminijum - drvo profili (antracit/natur hrast) u prelepoj završnoj obradi sa aluminijumskim roletnama
Aluminijum – drvo profili (antracit/natur hrast) u prelepoj završnoj obradi sa aluminijumskim roletnama / foto: Betaplast

Pored vizuelne, prednost ove alu-drvo stolarije je što u odnosu na standardnu alu stolariju, a zahvaljujući karakteristikama drveta, ima pojačanu termičku izolaciju, i čini još jedan od arhitektonskih elemenata koji je potrebno uzeti u obzir pri izboru stolarije, a naročito kada je poželjno načiniti veće otvore na fasadama. Takva kombinacija donosi najbolje od oba materijala, zbog čega je izuzetno popularna u savremenim objektima.

Za klijente koji žele vrhunski užitak pri korišćenju stolarije i odličnu toplotnu izolaciju u isto vreme!

www.betaplast.rs

BETAPLAST
Radnička 6, 21244 Šajkaš
M +381 64 237 88 47
info@betaplast.rs
www.betaplast.rs
FB: Betaplast PVC stolarija

 

Prethodni tekstBloger i njegova devojka kupili vilu od instagrama
Sledeći tekstNajbolji proizvođač prozora: Ko pravi najbolje prozore?