Paneli od inoxa – dekorativni paneli

Paneli od inoxa sa mnoštvom motiva dekorišu prostor i čine ga otmenijim. Pored toga, mogu se koristiti i kao paravani za vizuelno odvajanje prostora ili ukrašavanje vertikalnih površina i prozora.
Dekorativni paneli u vašem domu
Slika 2 – Dekorativni paneli u vašem domu

Idealan izbor za sve ljubitelje modernih enterijera su inox panelna vrata. Nova linija panelnih vrata zadovoljava sve zahteve modernih trendova u arhitekturi i uređenju enterijera kada se govori o poslovnim i stambenim prostorima.

Kombinacija aluminijuma i inox-a, kao i moderni dizajn čini da vrata zadovoljavaju ukuse i najprobirljivijih kupaca.

Nerđajući čelik

Nerđajući čelik ili inox je legura čelika, hroma i grafita i predstavlja revoluciju u pogledu kvaliteta, funkcionalnosti i estetike u današnjoj arhitekturi i građevinarstvu. Glavne karakteristike su izuzetne odlike u pogledu stila i ekskluzivnosti. Inox garantuje trajnost oblika i visoku postojanost, otpornost na koroziju, lakoću održavanja i dug vek trajanja.

Idealan izbor za sve ljubitelje modernih enterijera
Slika 3 – Idealan izbor za sve ljubitelje modernih enterijera

Dimenzije

Dekorativni Inox paneli prave se u dimenzijama 90×120 ili po porudzbini sa predispozicijama da su otporni na sve vremenske uslove: od -3- do +120°C. Obezbeđuju visok stepen zvučne i termo izolacije. Izrađuju se sa ukrasnim elementima od inoxa (316 nerđajući čelik) dajući tako moderan arhitektonski dizajn.

Dekorativna inox vrata
Slika 4 – Dekorativna inox vrata

Stakla fused su livena, obrađena na +900°C i izrađena od stakla u boji i emajla kako boje ne bi izbledele. Prilikom izrade panela koristi se jedan od dva tipa izolacionih materijala: morska šperploča i stirodur.

Preuzeto sa: https://suncekg.blogspot.rs/2009/10/novo-u-suncu-inox-paneli.html

Prethodni tekstProdock d.o.o. – Planiranje i projektovanje vaših objekata
Sledeći tekstKONTEH – Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi