FENSTERBAU FRONTALE 2018 – Izložba za industriju već 30 godina

FENSTERBAU FRONTALE, sajam prozora, vrata i fasada, priprema se za ovogodišnju manifestaciju. Od 21. do 24. marta 2018. izlagači i posetioci će se vratiti u izložbeni centar Nirnberg, gde se ovaj sajam održava poslednjih 30 godina.

Jako je teško s obzirom na godine postojanja sajma i njegovog ugleda, uopšte praviti analize o uspešnosti. Sajam se, kao što je već poznato, održava svake druge godine, a ovo polje građevinarstva se stalno razvija i puno je inovativnih rešenja, tako da ne čudi da vlada velika zainteresovanost izlagača i posetioca, koji dolaze kako bi “nadoknadili propušteno”. Uopšte, činjenica je da nijedan zaista uspešan proizvođač stolarije, kako iz ekonomski jačih zemalja, tako i iz našeg regiona, ne propušta ovaj Sajam. Nekako vlada mišljenje da sve novo iz sveta stolarije može da se sazna na ovoj manifestaciji. I posetioci se time s punim pravom i rukovode.

Fensterbau Frontale 2018
FENSTERBAU FRONTALE, sajam prozora, vrata i fasada

Nakon rekordnog događaja sa 110.581 posetilaca 2016. godine, pripreme za sledeću rundu sada su u potpunom zamahu. Pored svega rečenog, ne čudi da je otprilike šest meseci pre samog sajma, oko 95 posto prostora za izlaganje već bilo rezervisano. Zainteresovane kompanije koje bi još uvek želele da obezbede mesto mogu to učiniti na stranici www.frontale.de/application

Ubedljiv koncept

FENSTERBAU FRONTALE 2016 je, kao što je već pomenuto, prevazišao sva očekivanja zahvaljujući visokom kalibru proizvoda i pruženim informacijama. Ocena 794 izlagača iz 37 zemalja bila je odlična, sa 95 posto pozitivno ocenom ovog događaja. Skoro svi ispitanici su bili u mogućnosti da dođu do svojih najvažnijih kontakt grupa, 94 posto je uspostavilo nove poslovne kontakte, a devet od desetih očekuje nastavak poslovanja koje su već ranije ostvarili. Oko dve trećine izlagača smatralo je da je obim posetilaca kao i njihov profesionalni kalibar dobar ili vrlo dobar. Posetioci FENSTERBAU FRONTALE – prvenstveno su proizvođači prozora (62%), dobavljači komponenti (11%), tehničari zastora i zavesa (10%) i stolari (9%).

Fensterbau Frontale 2018
FENSTERBAU FRONTALE, sajam prozora, vrata i fasada

Što se tiče redakcije časopisa “Prozori&Vrata” ni mi nećemo, kao ni do sada, propustiti ovaj događaj. Kao vodeći u svom poslu u našem regionu i neko ko prati trendove iz sveta prozora i vrata, izveštavaćemo vas o samom sajmu, izlagačima, porazgovarati sa proizvođačima stolarije i, naravno, preneti utiske predstavnika naših kompanija koji će od 21. do 24. marta ove godine, biti na istom mestu kao mi, na Sajmu FENSTERBAU FRONTALE 2018. Vidimo se.

Vodič za fensterbau frontale

Informacije za izlagače i registracija
NürnbergMesse GmbH
T +49 911 86 06-89 25
F +49 911 86 06-12 00 24
frontale@nuernbergmesse.de
www.frontale.de