Ceremonija povodom otvaranja LiSEC servisnog centra i centra za obuku

Izgradnja novog LiSEC centra počela je 4. Avgusta 2015. godine.

Vodeća grupa kompanija u sektoru procesiranja stakla procenjuje da je oko 2.8 miliona eura trenutno u servisnom delu proizvodnje stakla na globalnom nivou. Planira se konstrukcija 1.200 m2 velike proizvodne hale i oko 950m2 kancelarijskog prostora. Servisni centar sa obukom i najmodernijom fabrikom će služiti za prezentaciju isto kao i za obrazovanje klijenata i obuku tehničara svih podizvođača.

„U korak sa vremenom, novi servisni centar sa obukom, koji je opremljen najmodernijom opremom i infrastrukturom u skladu je sa najvećim zahtevima tržišta naših potrošača” – objašnjava Peter Rattinge, na čelu servisnog sektora. Završetak radova se planira za kraj 2015. godine, kako bi ovaj centar bio spreman za rad već u januaru 2016. godine.


www.lisec.com

[yarpp]

LiSEC Austria GmbH
Peter Lisec Straße 1
3353 Seitenstetten
Austria
T: +43 7477 405 1151
E: sales@lisec.com
W: www.lisec.com

Prethodni tekstHörmann motori za protivpožarna vrata i protivdimne završetke – Za građevinu bez barijera
Sledeći tekstWinBlock – nova forma PVC prozora
Lisec, sa sedištem u Hausmeningu (Amstetten) je globalno aktivna grupa koja obezbeđuje inovativna individualna i kompletna rešenja u sektoru proizvodnje i finalne obrade glačanog stakla više od 50 godina. Poslovanje obuhvata mašine, automatizovana rešenja i servise. U 2017. godini, LiSEC grupa je sa svojih otp. 1.300 zaposlenih, na više od 25 lokacija uspela da generiše oko 230 miliona eura, sa eksportnim udelom od 95%. LiSEC razvija i proizvodi sisteme za obradu, sečenje i sortiranje stakla, od sing mašina, do velikih linijskih postrojenja za proizvodnju laminiranog i IZO stakla, mašine za obradu ivice i brušenje, kao i mašine za kaljenje stakla. Sa sigurnom tehnologijom i inteligentnom automatikom, LiSEC postavlja visok standard kvaliteta i tehnologije, a na taj način i doprinosi uspehu svoji klijenata.