Koncept koji podstiče kreativnost dizajnera i proizvođača prozora i vrata

prozori enterijer magis40

Poslednji koji je stigao među sisteme uni_one, odražava sve karakteristike revolucionarne tehnologije u apsolutno trendnim prozorima i vratima. Ekskluzivni skriveni sistem zaključavanja fiksnih elemenata i nepostojanje graničnika krila, su dva nova patentirana elementa, koji ističu visoki tehnološki doprinos sistemu za prozore i vrata magis40.

 

 

  1. lamelirano drvo
  2. završna obrada od hrastovog furnira
  3. aluminijumski profil u ravni sa zidom
  4. profil krila bez graničnika
  5. spoljni, aluminijumski okviri

 

 

Sloboda izražavanja, kreiranje novih prostora uz visoku udobnost življenja. Prostor koji se dizajnira se ne narušava, a dizajner ima slobodu vertikalnog izražavanja i potpune kreativnosti bez postavljenih ograničenja. Prozor i vrata postaju fluidni, diskretni predmeti koji se stapaju s unutrašnjim uređenjem. Po prvi put možete odabrati prozor koji nije primarno tehnički, nego dizajnerski element. magis40 ostavlja prostor mašti i dizajnu.

Sa proizvodnjom magis40 imate na raspolaganju eksterni, tanki i elegantni dizajn. Sinteza je srce ove linije. Jednostavnost i funkcionalnost se obnavljaju, razvijaju se potragom za čistim i minimalnim oblicima u kombinaciji s racionaliznom prirodnih sirovina. Veća staklena površina, smanjeni presek drveta: svetlost je protagonista.

magis40 tehnološki izazov bez presedana
magis40 drvo-aluminijum prozori, izgled spolja (levo) i iznutra (desno)

Prilagođen i originalni izgled

S proizvodom magis40 pojam outfit ulazi u svet prozora. magis40 je koncept koji podstiče kreativnost dizajnera i proizvođača prozora i vrata. Vešt i sofisticirani spoj koja ostavlja dovoljno slobode za razumevanje i doživljaj uloge prozora i vrata, za ugrađivanje dodataka i kombinacija u skladu s vašim stilom.
Dizajnirali smo izgled svakog detalja, a Vi sad možete kreirati vašu omiljenu kombinaciju.

EJ AluStone logo

EJ AluStone d.o.o.
Primorska 88, 21000 Novi Sad
office@alustone.co.rs
www.alustone.co.rs

Prethodni tekstDecco HST sistem omogućava kreiranje unikatnih ostakljenih enterijera
Sledeći tekstZa posebno atraktivan dizajn prozora i vrata