R+T Turkey očekuje rekordnu posetu sajma

R+T Turkey sajam fasadne i unutrašnje stolarije

Sledeće izdanje R+T Turkey sajma biće održano u Istanbulskom izložbenom centru od 20. do 22. oktobra 2022.

Preko 90 domaćih i međunarodnih izlagača predstaviće svoje inovacije proizvoda na sajmu ove godine na bruto izložbenoj površini od oko 11.000 kvadratnih metara. Glavne fokusne tačke biće proizvodi koji se odnose na trendove energetske efikasnosti, pogodnosti i bezbednosti. Predviđanja za predstojeće izdanje R+T Turkey su stoga pozitivna:

„Količina izložbenog prostora na ovogodišnjem R+T Turkey je više nego udvostručena i inovacije izlagača sada će se naći u halama 9 i 10. To pokazuje da je Turska i dalje veoma važna za industriju sistema za zaštitu od sunca i industriju vrata/kapija“, oduševljena je Manuela Keler, menadžer sajmova i događaja u Messe Stuttgart, zbog pozitivnog razvoja.

„R+T Turska je jedini međunarodni sajam u svom sektoru za Jugoistočnu Evropu, Bliski istok i Severnu Afriku. Takođe ćemo ponovo imati nemački paviljon sa šest nemačkih kompanija na sajmu. Zbog ovih izlagača i drugih izlagača iz inostranstva, očekujemo veliki broj međunarodnih gostiju na ovom događaju“, dodao je Ufuk Altintop, predsednik Messe Stuttgart Ares Fuarcilik, gledajući optimistično na predstojeći R+T Turkey.

Za više informacija posetite stranicu: www.rt-turkey.com

Online registracija za posetioce je dostupna na LINKU

R+T Turkey logo
Sajmovi u R+T-Alliansi, sajamskoj kombinaciji za industriju sistema za zaštitu od sunca i industriju prozora/vrata/kapija, i dalje nastavljaju svoj pozitivan razvoj. Još dva sajma u okviru R+T Alijanse takođe su zakazana za ovu jesen: R+T Asia u Šenženu, Kina, od 31. avgusta do 2. septembra; Sun Shading Ekpo North America u Šarlotu (NC), SAD, od 12. do 14. oktobra.

Prethodni tekst5 saveta za luksuzni enterijer
Sledeći tekstift Rosenheim konferencija – Ulazak u novu klimatsku eru