Novosti Prozorski sistem GENEO proglašen proizvodom 2019. godine

Prozorski sistem GENEO proglašen proizvodom 2019. godine

Prozorski sistem GENEO proglašen proizvodom 2019. godine

Sa ponosom objavljujemo da je naš prozorski sistem GENEO proglašen „proizvodom 2019. godine“ u kategoriji prozora, i to od strane stručnog izdavača za arhitekturu Callwey.

REHAU - razvoj kompozitnog materijala ojačanog staklenim vlaknima RAU-FIPRO X
REHAU – razvoj kompozitnog materijala ojačanog staklenim vlaknima RAU-FIPRO X

Šta odlikuje naš prozorski sistem? Sa prozorima ojačanim staklenim vlaknima povezujemo stabilnost, održivo korišćenje materijala uz energetsku efikasnost i najveću arhitektonsku fleksibilnost.

Nagrada je uručena od strane Dr. Marcella Prior-Callwey, direktorke izdavačke kuće Callwey. Uz izraze zahvalnosti gospodin Peter Kotzur je primio nagradu u ime REHAU-a, čestitajući ujedno svom timu.

Opširnije o manifestaciji i GENEO sistemu čitaćete u narednom periodu na www.prozorivrata.com i u narednom broju časopisa PROZORI&VRATA.

www.rehau.com

REHAU d.o.o.
Stražilovska 7, 11272 Dobanovci
T. +381 11 3770 301
F. +381 11 3770 319
E. beograd@rehau.com
W. www.rehau.rs
W. www.rehau.com

Prethodni tekstNeki od najboljih regionalnih stručnjaka na konferenciji Sfera 2019
Sledeći tekstZavršen je šesti RENEXPO® BiH sajam u Sarajevu
REHAU sistemski rešava Vaše građevinske zadatkeSvaki objekat je kompleksan sistem, koji se sastoji od najrazličitijih elemenata i kružnih tokova, i on funkcioniše samo onda kada su sve komponente savršeno usklađene i efikasno međusobno povezane. Zbog toga kada mislimo, ne mislimo na proizvode već na sisteme. REHAU kao vodeći evropski proizvođač inovativnih rešenja na bazi polimera Vam nudi rešenja za sve u vezi objekata i na temu energije, vode i infrastrukture. U našem raznovrsnom asortimanu naći ćete za svaki zadatak i primenu odgovarajuću tehnologiju