Prozorski sistem GENEO proglašen proizvodom 2019. godine

Sa ponosom objavljujemo da je naš prozorski sistem GENEO proglašen „proizvodom 2019. godine“ u kategoriji prozora, i to od strane stručnog izdavača za arhitekturu Callwey.

REHAU - razvoj kompozitnog materijala ojačanog staklenim vlaknima RAU-FIPRO X
REHAU – razvoj kompozitnog materijala ojačanog staklenim vlaknima RAU-FIPRO X

Šta odlikuje naš prozorski sistem? Sa prozorima ojačanim staklenim vlaknima povezujemo stabilnost, održivo korišćenje materijala uz energetsku efikasnost i najveću arhitektonsku fleksibilnost.

Nagrada je uručena od strane Dr. Marcella Prior-Callwey, direktorke izdavačke kuće Callwey. Uz izraze zahvalnosti gospodin Peter Kotzur je primio nagradu u ime REHAU-a, čestitajući ujedno svom timu.

Opširnije o manifestaciji i GENEO sistemu čitaćete u narednom periodu na www.prozorivrata.com i u narednom broju časopisa PROZORI&VRATA.

www.rehau.com

REHAU d.o.o.
Stražilovska 7, 11272 Dobanovci
T. +381 11 3770 301
F. +381 11 3770 319
E. beograd@rehau.com
W. www.rehau.rs
W. www.rehau.com

Prethodni tekstNeki od najboljih regionalnih stručnjaka na konferenciji Sfera 2019
Sledeći tekstZavršen je šesti RENEXPO® BiH sajam u Sarajevu
REHAU sistemski rešava Vaše građevinske zadatke Svaki objekat je kompleksan sistem, koji se sastoji od najrazličitijih elemenata i kružnih tokova, i on funkcioniše samo onda kada su sve komponente savršeno usklađene i efikasno međusobno povezane. Zbog toga kada mislimo, ne mislimo na proizvode već na sisteme. REHAU kao vodeći evropski proizvođač inovativnih rešenja na bazi polimera Vam nudi rešenja za sve u vezi objekata i na temu energije, vode i infrastrukture. U našem raznovrsnom asortimanu naći ćete za svaki zadatak i primenu odgovarajuću tehnologiju