U utorak počinje 55. Međunarodni Sajam nameštaja. „Prozori&Vrata“ promovišu 22. izdanje

Najvažniji događaji u Jugoistočnoj Evropi u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja – 55. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, uz 55. Međunarodni sajam mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije – ponovo će biti mesto susreta proizvođača nameštaja i distributera, inženjera, dizajnera, arhitekata i šire javnosti. Konceptualni pomak koji je napravljen u svim bitnim segmentima, od podizanja kvaliteta dizajna, preko orijentacije ka biznisu, pa do velike promene u komunikaciji za šta je zaslužan dizajn studio Peter Gregson već je prepoznatljiva vrednost Beogradskog sajma nameštaja.

Časopis “Prozori&Vrata” na otvaranju 54. sajma nameštaja
Časopis “Prozori&Vrata” na otvaranju 54. sajma nameštaja

Na Međunarodnom sajmu nameštaja predstavlja se cela drvna industrija – od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda. U „delokrug“ ove manifestacije spada i uređenje enterijera, kao i promocija proizvoda svih pratećih industrija – proizvođača najrazličitijih repromaterijala i mašina koje se koriste u proizvodnji nameštaja.

54. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije
54. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije-arhiva

Manifestacija je nedavno doživela značajan redizajn i iskorak u dva pravca – u konceptualnom smislu programskim akcentovanjem dizajnerski orjentisanih kompanija, a na biznis planu jačanjem poslovne posete kroz uvođenje Hosted Buyers programa.

Mada je nekada bio samo segment Sajma nameštaja, Sajam mašina, alata i repromaterijala za drvnu industriju prerastao je u zasebnu sajamsku manifestaciju.

Časopis "Prozori&Vrata" imao je promociju svog 20. izdanja
Časopis „Prozori&Vrata“ promovisaće svoje 22. izdanje

Časopis “Prozori&Vrata” pojaviće se i na ovom sajmu nameštaja i na tom mestu, kao godinama unazad, imati svoju širu promociju. I mi volimo ovakve manifestacije. Kao što sa svojim klijentima održavano kontakte, posećujemo njihove jubileje, proslave i otvaranja, tako i sa trećim licima volimo da se upoznajemo, damo im savete i uputimo na koji način svoj dom da oplemene novim prozorima ili vratima. A to nije teško kada stojimo iza svojih reči i garancija. U tome nam pomažu kompanije koje, jednako kao i mi, svoj posao rade za peticu!

U ovom, 22. izdanju, saznaćete kako sprečiti rasipanje energije dobrom stolarijom, nešto o tome kako drevna kineska mudrost, feng shui, posmatra sferu sobnih vrata, kako su profili od aluminijuma izgledali nekada, a kako se manifestuje njihov preporod u današnjem vremenu….ali da ne otkrivamo sve…čitaćemo se. Uvek se čitamo. Jer smo se, za sve ove godine, dragi čitaoci, definitivno prepoznali…

Posetite nas na Sajmu. Bićemo u hali broj 4.