Mihael Šumaher je novi ambasador marke Hörmann

Dva šampiona na istoj talasnoj dužini

Mihael Šumaher je novi ambasador grupacije Hörmann. Najuspešniji vozač formule 1 svih vremena i vodeći evropski proizvođač vrata su dogovorili dugoročnu partnersku saradnju koja će krenuti početkom 2013. godine. Mihael Šumaher će se kao predstavnik preduzeća koje posluje širom sveta pobrinuti za to da marka Hörmann bude još poznatija.

„Radujemo se što smo uspeli da pridobijemo svetski poznatog i cenjenog Mihaela Šumahera za ambasadora marke Hormann“, kaže Martin Hormann, jedan od suvlasnika firme Hormann. „Mihael Šumaher je već dugi niz godina simbol za uspeh, ambiciju, iskustvo, opčinjenost tehnikom i porodične vrednosti“ – i time savršeno odgovara porodičnom preduzeću kao što je Hörmann, koje se razvilo u vodećeg evropskog ponuđača kvalitetnih vrata, garažnih vrata i motora.

I Mihael Šumaher veruje u novonastalo partnerstvo: „Marka Hörmann je za mene pojam još od početka moje karijere. Još su tada bila na našoj stazi za karting postavljena Hörmann-ova industrijska vrata, a i današ još viđam njihove proizvode na mnogim stazama formule 1, kao što je u Španiji, na Nirnburgingu ili Šangaju.“