Naslovna ALU stolarija

Alumil od danas na FIT SHOW 2017 u Birmingemu

Alumil YU Industry a.d. |ALU stolarija|avg 29, 2018

ALUMIL, koji je na vrhu Evrope što se tiče razvoja građevinske industrije uzeo je učešće na internacionalnom sajmu FIT SHOW 2017, koji je počeo danas i trajaće do 25. maja, u NEC sajamskom prostoru u Birmingemu, u srcu Engleske.

Otvaranje ALUMIL izložbenog salona u Solunu
Foto: Alumil

Ovo je jedan od najvećih sajmova u Evropi specijalizovanog za prozore i vrata, a definitivno najveći u Engleskoj. ALUMIL, će na štandu D30 predstaviti mnoge od svojih naprednih sistema, neke od njih već veoma popularne u Ujedinjenom Kraljevstvu. Naravno, prisustvo Alumila na ovakvim i sličnim sajmovima biće nastavljeno. Samo u ovoj godini kompanija Alumil je uzela učešće na 14 sajamskih dešavanja, u Evropi (Nemačka, Grčka, Italija, Španija, Belgija, Ujedinjeno Kraljevstvo i Švajcarska) i u Kanadi i Africi (Kenija, Egipat i Maroko).

www.alumil.rs

Alumil Yu Industry a.d.
A. GTC SQUARE – Milutina Milankovića 11b,
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 614 92 10
E. projektbiro@alumil.com
W. www.alumil.rs

Prethodni tekstFEAL glavni sponzor konferencije Dani arhitekata 1.0
Sledeći tekstZavese u kuhinji – kako ih odabrati?
Alumil S.A. predstavlja najveću privatnu kompaniju u jugoistočnoj Evropi za preradu aluminijuma u pogledu proizvodnje, distributivne mreže i širokog spektra aluminijumskih sistema. Jedan je od najvećih dobavljača brendiranih aluminijumskih sistema koji su u arhitektonskoj upotrebi širom Evrope.