Pergole – Tradicionalno ili moderno

ALUMINCO pergole i nadstrešnice su sjajni dodaci bilo kom otvorenom prostoru ili privatnim prostorima, bilo stambene ili poslovne imovine. U potpunosti napravljen od aluminijuma i jednostavan za ugradnju, obezbeđuju kvalitet i zaštitu bez kompromis u pogledu udobnosti i stila. Sa izuzetnim dizajnom i širokim spektrom boje pretvaraju sve dosadne oblasti u lepa spoljašnja okruženja, nudeći potpuno prilagođeno rešenja.

Sistemi pergola, modernog i tradicionalnog dizajna, obezbeđuju apsolutnu regulaciju senčenja i zaštitu od sunčevog zračenja dok nude jedinstvenu estetsku i energetsku nadogradnju.

Tradicionalne pergole

Tradicionalne pergole su otporne na sve vremenske uslove, jednostavan za sklapanje i bez održavanja. Prahom završne obrade su dostupne u mnogim bojama kvaliteta primorske klase i to u nekoliko nijansi imitacije drveta.

Sa polikarbonatnim pločama

Tradicionalne pergole se mogu kombinovati sa polikarbonatom paneli koji nude dodatnu zaštitu od raznih vremenskim uslovima. Nude stil i udobnost svakome otvoreni dnevni boravak, garantovan Lekan® polikarbonatom listova, koje u Grčkoj ekskluzivno zastupaju ALUMINCO.

Pergola sa polikarbonatnim pločama
Pergola sa polikarbonatnim pločama / foto: Aluminco

Sa platnenim krovom

Kombinacija tradicionalne pergole sa platnom krovište nudi dodatnu zaštitu i senčenje, pozajmljivanje istovremeno osećaj plemenitog, posebno kada u kombinaciji sa nijansama imitacije drveta. Ovo rešenje je idealno za aplikacije namenjene tradicionalnim letnjikovcima, dajući šarm seoskom stilu.

Pergola sa platnenim krovom
Pergola sa platnenim krovom / foto: Aluminco

Moderne pergole

Moderna verzija aluminijumskih pergola u jednostavnom i minimalna linija, pogodna za zgrade sa konceptom „manje
je više“. Dostupan u nekoliko boja, sa primorskom klasom praškasti premaz i neosporno visok kvalitet gradnje. Idealno je arhitektonsko rešenje za moderne kuće.

Moderne pergole za vaš dom
Moderne pergole / foto: Aluminco

Sa polikarbonatnim pločama

Polikarbonatne ploče se mogu postaviti na moderne pergole, dodajući zaštitu od vremenskih uslova. Idealno za bašte, bazeni, krovne bašte itd. dodajući stil i posebna estetika. Lekan® polikarbonatne ploče ALUMINCO zvanično distribuira u Grčkoj, učinite sigurnim i nepropusne pergole.

Moderne pergole sa polikarbonatnim pločama
Moderne pergole sa polikarbonatnim pločama / foto: Aluminco

Sa platnenim krovom

Druga verzija pergole, sa mekom linijom platna na fiksnoj aluminijumskoj konstrukciji. Kombinacija od moderne pergole sa platnom nude dodatno senčenje balkoni, bašte itd.

Moderne pergole sa platnenim krovom za vaš dom
Moderne pergole sa platnenim krovom / foto: Aluminco

Sa pokretnim lopaticama

Tehnološka evolucija u sistemima senčenja! Izuzetan moderan dizajn konstrukcije karakteriše po vrhunskoj funkcionalnosti i visokoj estetskoj vrednosti. Pergola može biti motorizovan, pružajući optimalan ugao za najbolje senčenje od sunca. Može se lako i precizno rukovati preko daljinskog upravljača.

Moderne pergole sa pokretnim lopaticama za vaš dom
Moderne pergole sa pokretnim lopaticama / foto: Aluminco

Sa fiksnim lamelama

Klasa susreće se sa kvalitetom. Još jedna moderna opcija pergola, u kojoj se mogu koristiti fiksne lamele određene delove, dajući originalnost modernom dizajnu. Visoko preporučuje se onima koji traže stvari koje su neobične.

Ulazne nadstrešnice

Idealno rešenje za zaštitu glavnih ulaza i profesionalni prostori od kiše i sunce. Napravljeni su od čistog aluminijuma, praškasto premazano, tradicionalno i moderno dizajna. Dostupni su sa čvrstim polikarbonatne Lekan® ploče. Lako se instalira bez intervencije u arhitektura zgrade, dostupna u četiri prelep dizajn, pružajući odličan estetski i funkcionalni rezultat. Dostupan u standardnim dimenzijama (100, 120, 140, 180 i 220 cm – dubina 100cm u zavisnosti od dizajna i debljina konstrukcije).

Ulazne nastrešnjice za vaš dom
Ulazne nastrešnjice / foto: Aluminco

Karakteristike i prednosti

Sistem pergola je zamišljen da odgovori na potrebu života na otvorenom, jednostavna za montažu, pergola može da liči na originalnu klasičnu, drvenu ili uz korišćenje polikarbonatnih ploča kao pokrivača, postaje ukras modernog doma.

Pergola je dostupna u različitim RAL, RAFAELLO i MAT završnim bojama kao i nijansama imitacije drveta, a pre svega je sertifikovana po standardima primorske klase za maksimalnu zaštitu i bez potrebe za održavanjem.

www.aluminco.com

ALUMINCO SRB d.o.o.
29. Novembra bb, 11460 Beograd – Barajevo SRBIJA
Τ: +381 11 787 5530
F: +381 11 787 5540
E: aluminco.sar@aluminco.com
W: www.aluminco.com

Prethodni tekstProizvođač viskija ORMA
Sledeći tekstOčaravajuća elegancija i priroda: Drvena fasada za vašu kuću