Novosti Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE 2020 zvanično otkazan!

Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE 2020 zvanično otkazan!

sajam

Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE, koji je trebalo da bude održan od 24. do 27. juna 2020. godine zvanično je i otkazan.

U nastavku vam prenosimo zvanično saopštenje Sajma građevinarstva SEEBBE:

Poštovani izlagači i posetioci,

Obaveštavamo vas da je Beogradski sajam doneo odluku da otkaže 46. Međunarodni sajam građevinarstva, koji je pod sloganom “Snovi u osnovi” prvobitno trebalo da se održi od 22. do 25. aprila 2020, da bi u okolnostima pandemije virusa “kovid-19” njegovo održavanje bilo odloženo za 24 – 27. jun 2020. godine. Ovakva odluka je doneta zbog nemogućnosti adekvatnog planiranja tako složenog i obimnog sajma u uslovima neizvesnog statusa “kovid-bolnice” na Beogradskom sajmu i ostalih uvedenih mera i ograničenja sa neizvesnim trajanjem. Iskreno nam je žao zbog situacije u kojoj smo se svi zajedno našli, ne našom voljom, već sticajem vanrednih okolnosti. Kao organizator najvećeg sajma iz oblasti građevinarstva u regionu potrudićemo se da, poboljšanjem kvaliteta sajma SEEBBE, ostanemo dobar i pouzdan partner kako bi svi zajedno dali adekvatan doprinos građevinskoj industriji i srpskoj privredi u celini.

Izvinjavamo se zbog neugodnosti ili neispunjenih očekivanja i nadamo se da ćete nam se pridružiti sledeće godine na sajmu SEEBBE od 21-24.aprila 2021.godine.

Do sajma SEEBBE 2021 želimo vam dobro zdravlje i uspešnu poslovnu godinu.

Srdačan pozdrav,
BEOGRADSKI SAJAM
Tim Sajma građevinarstva SEEBBE

Prethodni tekstKoje su prednosti vrata sa metalnim ramom?
Sledeći tekst3D kuća na plutajućem pontonu (VIDEO)