Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE 2020 zvanično otkazan!

Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE, koji je trebalo da bude održan od 24. do 27. juna 2020. godine zvanično je i otkazan.

U nastavku vam prenosimo zvanično saopštenje Sajma građevinarstva SEEBBE:

Poštovani izlagači i posetioci,

Obaveštavamo vas da je Beogradski sajam doneo odluku da otkaže 46. Međunarodni sajam građevinarstva, koji je pod sloganom “Snovi u osnovi” prvobitno trebalo da se održi od 22. do 25. aprila 2020, da bi u okolnostima pandemije virusa “kovid-19” njegovo održavanje bilo odloženo za 24 – 27. jun 2020. godine. Ovakva odluka je doneta zbog nemogućnosti adekvatnog planiranja tako složenog i obimnog sajma u uslovima neizvesnog statusa “kovid-bolnice” na Beogradskom sajmu i ostalih uvedenih mera i ograničenja sa neizvesnim trajanjem. Iskreno nam je žao zbog situacije u kojoj smo se svi zajedno našli, ne našom voljom, već sticajem vanrednih okolnosti. Kao organizator najvećeg sajma iz oblasti građevinarstva u regionu potrudićemo se da, poboljšanjem kvaliteta sajma SEEBBE, ostanemo dobar i pouzdan partner kako bi svi zajedno dali adekvatan doprinos građevinskoj industriji i srpskoj privredi u celini.

Izvinjavamo se zbog neugodnosti ili neispunjenih očekivanja i nadamo se da ćete nam se pridružiti sledeće godine na sajmu SEEBBE od 21-24.aprila 2021.godine.

Do sajma SEEBBE 2021 želimo vam dobro zdravlje i uspešnu poslovnu godinu.

Srdačan pozdrav,
BEOGRADSKI SAJAM
Tim Sajma građevinarstva SEEBBE