MDF ili obložena vrata

Danas postaje sve više popularnija primena raznih materijala i elemente gradnje i uređenja koji se sastoje od prirodnih materijala.Ti proizvodi uključuju MDF vrata.

Obložena sobna vrata

Ovi modeli vrata odlikuju se laminatnom završnom obradom visokog kvaliteta, vernom imitacijom furnira, dugotrajnošću, otpornosti na grebanje i visokom ili niskom temperaturom. Imaju mogućnost visoke akustične izolacije.

Obložena vrata u vašem domu
Slika 2 – Obložena vrata u vašem domu

Reverzibilni sistem u izradi omogućava prilikom ugradnje izbor otvaranja na levo ili desno. Kao i dodatke prema izboru kupca: aluminijske ili staklo. Jednostavnih, čistih linija, pristupačnih cena, obložena sobna vrata su uvek u užem izboru prilikom kupovine.

Vrata se izrađuju u kombinaciji drvo-MDF-drvo sa L-pervajzima koji se obostrano podešavaju.

Unutrašnja vrata po meri

Drvena vrata su falcovana i rade se od čamovog drveta nastavljanog po dužini, a greške drveta se izbacuju. Obložena su MDF-om debljine 6 mm sa obe strane i kartonskim saćem, kao ispunom. Krilo se furnira prirodnim furnirom.

Unutrašnja vrata po meriUnutrašnja vrata po meri
Slika 3 – Unutrašnja vrata po meri

Zaobljeni futeri debljine 45 mm se rade u kombinaciji MDF-drvo-MDF i presvučeni su prirodnim furnirom sa flic podlogom kao ojačanjem. L-pervajzi su poluokrugli, širine 7 cm i omogućuju dodatno obostrano podešavanje, sa prednje strane +2 cm, a sa unutrašnje strane +1 cm. Vrata se isporučuju sa ugrađenom bravom i prihvatnikom brave. Mašinski ugrađene 3D šarke omogućuju dodatno podešavanje vratnog krila u sva tri smera bez skidanja uz pomoć imbus ključa.

Vratno krilo, futeri i L-pervajzi se farbaju kvalitetnim poliuretanskim farbama u tri sloja.

Sigurnost svake kuće
Slika 4 – Sigurnost svake kuće

Vrhunac tehnologije danas predstavlja trodimenzionalno oblaganje veštačkih materijala MDF-a prirodnim furnirom. Ovakvim sistemom dobijate vrata izrađena od veoma retkih drveta vrhunskog kvaliteta i dizajna..

Prethodni tekstStaklo kao apsolutni protagonist novog dizajna enterijera
Sledeći tekstLiSEC – Softver je bitan