Karim Rashidov super – kul dizajn sobnih vrata

Ostajući veran estetici, dizajner Karim Rašid na svojim vratima uvodi zabavnu grafiku i takvu paletu boja koja nudi puno različitih tonova modernog izgleda – tako da svako može pronaći nešto za sebe.

Futuristički, kompjuterski generisan motivi poput pečata na vratima, savršeni su za kućne kancelarije ili kompjuterske sobe, jer dodaju energiju prostoru. Vrata pružaju čak i nešto više – eleganciju koja je dostupna u dramatičnoj crnoj ili zavodljivoj rozoj boji.

Elegancija na nivou
Slika 2 – Elegancija na nivou

Ukoliko ste u potrazi za drugačijim vratima, onda su Karimova vrata odličan izbor za sve nekonvecionalne. Njegov fascinantni dizajn vrata će Vas iznenaditi i oduševiti!

„Vulkan“ vrata

Tzv. “prstenasta” vrata (poznata kao „vulkan“) podižu prostor i ambijent na moderniji nivo. U predelu vrata gde bi trebala biti postavljena brava, nalazi se prsten, izbočina. U okviru tog „vulkana“ možete naći metalni prsten na izvlačenje, pomoću kojeg otvarate i zatvarate vrata. Jednako iznenađujuća je činjenica da ova vrata imaju vertikalnu polu-elipsu na jednoj strani. Ova elegantno zakrivljena ručka prkosi svim našim očekivanjima od brave, zahvaljujći visokom estetskom dizajnu.

Vulkan vrata
Slika 3 – Vulkan vrata

Ovakav, nesvakidašnji dizajn vrata koliko privlači, toliko ume i da odbije sve one protivnike moderne umetnosti, i svih onih koji se boje novog.

Neobičan dizajn Karim Rašida
Slika 4 – Neobičan dizajn Karim Rašida

Međutim, svaka novina nosi svoju benefit. U ovom slučaju prednost je u tome što promenom stila, menjate i način života, emociju koju izaziva prostor u kojem boravite dobar deo vremena. Život postaje kvalitetniji, zabavniji, nekonvecionalniji. Zato, usudite se biti drugačiji, i osetiti promenu koja će sigurno ostaviti traga i uticati pozitivno na Vas!