Raznovrsnost u dizajnu vaših sobnih vrata

U tehničkom smislu, vrata su pokretna barijera koja za pokrivanje koristi otvor. Njihovom funkcionalnošću omogućava se privatnost i zaštita kuće, ali ipak, to ne mora biti samo prizemni deo kuće. Novim idejnim rešenjima, vrata vašeg enterijera će doprineti osećaju mističnosti u dosadnim delovima kuće.

Dvosmerna vrata

Dizajner ovih vrata uglavnom je bio vođen prostornim ograničenjem. Ova vrata su rototranslatorna. Njihova glavna karakteristika je u vrtenju oko centralne ose, čime je smanjen prostor koji klasična konvencionalna vrata zauzimaju.

Dvosmerna vrata koja štede prostor

Ekskluzivna prugasta vrata

Ova vrata pripadaju veoma inovativnom dizajnu enterijera. Staklene ploče se prostiru u jednoj ravni od ivice do ivice vrata. Upotreba drveta i staklenih ploča zajedno omogućavaju privatnost, kao i svetlost u sobi.

Klizna zidna  i staklena vrata

Futuristička jednostavnost se krije iza ovog konkretnog unutrašnjeg dizajna vrata. Zidna vrata se kreću u obliku slova „C“, neprimetno, uklapajući se oko susednog zida, dajući sobi uredan i savremeni izgled.

Klizna staklena vrata smatraju se kao dobro rešenje, posebno za poslovne prostore kao što su prodavnice, hoteli, restorani.

Klizna zidna vrata

Stoni tenis vrata

Iz ljubavi prema ovoj igri, nastala su ova zanimljiva vrata. U roku od nekoliko sekundi, ova vrata koja imaju prekidač na sredini, pretvaraju se u sto za stoni tenis. Sve što vam je potrebno je plastična mreža i dovoljno prostora na obe strane.

Zanimljiva vrata koja se pretvaraju u sto za ping pong

Pokretni zidovi

Ova intrigantna i lepo dizajnirana vrata jedinstveni su koncept vrata koja su neprimetno kamuflirana u zid. Ova vrata daju razigrani duh vašoj kući.

Svetlosno vazdušna vrata

Proširenje prostora između prostorija podešavanjem količine svetlosti, vazduha i putujućeg zvuka kroz njih sada je moguće ovim inovativnim vratima. Napravljena su od šuplleg jezgra sa unutrašnjom tablom koja klizi s leva na desno. To su jednostavna vrata koja šire mističnost kroz vaš dom.