Klizna sobna vrata – potpis današnjih enterijera

Zahvaljujući inovativnom dizajnu kompanija, današnja vrata dolaze u jasnom, matiranom, laminiranom ili lanenom staklu sa savremenim okvirima različite završne obrade i brojnim upadljivim dizajnom.

Dekorativna klizna vrata - vitrine
Slika 2 – Dekorativna klizna vrata – vitrine

Otvorite ih za svetlo, a zatvorite ih za privatnost. Koristite ih kao deo ukupnog Home Design-a kako bi ste na najbolji način iskoristili veliki prostor. A ovim vratima možete povećati funkcionalnost u kancelarijama. Postavljanjem novog standarda i procesa, menjaju se načini dizajniranja i ukrašavanja domova i kancelarija.

Bezbednost

Bezbednost sistema je glavni fokus još od prvog dana.Patentirani sigurnosni mehanizam im jedinstveni klizni uređaj koji obezbeđuje vrata ne ostavljajući tragove na panelima.

Sigurnost kliznih vrata
Slika 3 — Sigurnost kliznih vrata

Kvalitet

Svi proizvodi su napravljeni od najkvalitetnijih materijala koji mogu da traju godinama. Staklo je debljine 5mm, neka su čak i veće debljine – 7mm za laminirano. Završna obrada uključuje izgled dimljenog, smrznutog stakla, stakla u vidu ogledala, platna, laminate itd.

Kvalitet kliznih vrata
Slika 4 – Kvalitet kliznih vrata

Savršena za zelene projekte

Klizna vrata vode računa o našoj životnoj sredini, od samog procesa projektovanja, do proizvodnje. Svi materijli su pogodni  za recikliranje. Nisu potrebne jake hemikalije za njihovo čišćenje.

Tehnologija  staklenih kliznih vrata
Slika 5 – Tehnologija staklenih kliznih vrata

Sve je u „klizanju“

Sam čin klizanja je naporan, sam po sebi, i pruža određeni osećaj zadovoljstva. Kompaktno dizajnirana klizna vrata i klizni plakari mogu sačuvati deo prostora kojem se mogu dodati nove funkcionalnosti. Umetnost zidnih kliznih vrata, unutrašnjih pregrada i ormar vrata omogućava lakoću klizanja i jednostavan pristup skrivenom prostoru.

Klizna vrata kao proizvod poseduju svestranost i trajnost.

Zidna klizna vrata

Staklena klizna zidna vrata su  rafinisano i pristupačno rešenje za odvojene sobe. Stvaraju dramatičan osećaj u sobi. Prepoznatljiva su po svom kvalitetu, robusnim mogućnostima i šarmom. Izbor je šarenoliki – od tradicionalnih, modernih i ergonomskih, sa modelima koji oduzimaju dah svojom efikasnošću i šarmom.

Zidna klizna vrata koja skrivaju vaše skladište
Slika 6 – Zidna klizna vrata koja skrivaju vaše skladište

Staklena klizna zidna vrata su elegatntna i sofisticirana. Naglašavaju deo sobe, skrivaju skladišta ili jednostavno, predstavljaju zapanjujuće rešenje za vaš budžet.