Sajmovi Eurasia Window, Eurasia Door i Eurasia Glass okupljaju vodeće kompanije u industriji u Istanbulu!

24. Eurasia Window, 15. Eurasia Door i 13. Eurasia Glass sajmovi će se istovremeno održavati između 11. i 14. novembra 2023. u sajmu i kongresnom centru Tüyap koji se nalazi u Istanbulu. Očekuje se da će sajmovi, koje će organizovati RKS Tüyap, pružiti pogodnu platformu za uspostavljanje novih međunarodnih poslovnih kontakata.

Sajmovi Eurasia Window, Eurasia Door i Eurasia Glass, koji su uvršteni među najveće i najprestižnije industrijske događaje u regionu, održaće se istovremeno na sajmu Tüyap i Kongresnom centru u Istanbulu od 11. do 14. novembra 2023. vodeće kompanije u građevinskoj industriji zajedno. Sajmovi su oborili novi rekord 2022. godine privlačeći ukupno 60.128 posetilaca, uključujući 13.143 međunarodnih i 46.985 domaćih posetilaca.

U organizaciji RKS Tüyap u saradnji sa Turskim udruženjem za prozore i vrata (PUKAD), Udruženjem Lige kvaliteta proizvođača prozora (PUKAB) i Udruženjem industrijalaca aluminijuma i poslovnih ljudi preduzetnika (GALSIAD), sajmovi će ugostiti više od 600 kompanija i kompanija predstavnika i očekuje se da ih posete profesionalci iz industrije uglavnom iz Evrope, Balkana, Bliskog istoka, turskih država i severne Afrike.

Sajam prozora Evroazije

24. izdanje Evroazijskog sajma prozora okupiće vodeće kompanije u industriji koje posluju u oblastima mašina i tehnologija za proizvodnju prozora, prozorskih profila, mašina za proizvodnju profila, prozorskih mehanizama, industrije prozora, fasadnih sistema, izolacionih materijala, sirovina i pomoćnih proizvode sa desetinama hiljada profesionalaca u industriji u ulogama donošenja odluka iz više od 130 zemalja.

Dva posebna odeljenja

Specijalni odeljak za aluminijum u okviru Evroazijskog sajma prozora biće popunjen kompanijama u Turskoj i regionu Evroazije koje posluju u oblastima aluminijumskih prozora, profila, fasadnih sistema, aluminijumske galanterije i proizvodnih mašina. Dok će druga, odnosno Specijalno odeljenje za senčenje, ugostiti vodeće kompanije u Turskoj i regionu Evroazije koje posluju u oblastima senčenja, pergola, staklenih balkona i sistema zimskih bašta, omogućavajući im da upoznaju više od 60.000 kvalifikovanih posetilaca iz preko 100 zemalja.

Sajam vrata Evroazije

Ove godine biće obeleženo 15. izdanje sajma Eurasia Door. Sajam vrata Eurasia će omogućiti proizvođačima vrata, PVC-a, sistema roletni, panela, dasaka i pregrada, pribora za vrata i tehnologija vrata da pokažu svoje proizvode i usluge.

Evroazijski sajam stakla

Sajam stakla Evroazija sprema se da otvori svoja vrata po 13. put. Posetioci sajma će tokom sajma moći da vide i razgledaju staklene proizvode i aplikacije, proizvodno-prerađivačke tehnologije i mašine, pomoćne proizvode i hemikalije.

Sajmovi, koji će se održavati u isto vreme, biće otvoreni za posetu od 10.00 časova. i 18.00 časova od 11. do 13. novembra i između 10.00 časova. i 17:00 časova 14. novembra.

ADONIS – EKSKLUZIVNI PREDSTAVNIK TUYAPA
adonis@adonis.com.mk
+389 72 264 545
Majakovski 3/7,Skoplje, Makedonija

Adresa Sajma:
Tüyap Fair Convention and Congress Center Cumhuriyet, Mahallesi Eski Hadımköy Yolu Caddesi 9/1, 34500 Büyükçekmece – İSTANBUL