Kompaniji Link Line uručeno priznanje „Najbolji u energetici“

Na 10. Međunarodnim danima energetike i investicija, kompaniji Link Line iz Novog Sada uručeno je priznanje.

Naime, kompanija Link Line je na Novosadskom sajmu „DANI ENERGETIKE I INVESTICIJA“, osvojila zlatni pehar kao i diplomu za najbolji proizvod u oblasti energetske efikasnosti.

10. međunarodni dani energetike i investicija

Posle svečanog otvaranja i davanja izjava, predstavnicima kompanije Link Line, preduzeća za proizvodnju i ugradnju građevinske stolarije i bravarije osnovano 2010. godine u Novom Sadu, uručeno je priznanje „Najbolji u energetici“ od strane potpredsednice Vlade Republike Srbije, ministarke rudarstva i energetike, Zorane Mihajlović.

Peharom je ova kompanija nagrađena za najbolji proizvod u oblasti energetske efikasnosti – PVC stolarija GEALAN S9000. S9000 je trenutno najmodernijji profil koji se koristi u novogradnji i renoviranju. Zovu ga još profilom budućnosti. Prozori od novog PVC profila S9000 omogućavaju odličnu energetsku efikasnost i dostižu izuzetno niski koefcijent prolaza toplote od čak 0,9 (Uf=0,92 W/m2K), odnosno velike uštede u energiji i novcu.

link line
Kompanija Link Line je na Novosadskom sajmu „DANI ENERGETIKE I INVESTICIJA“, osvojila zlatni pehar kao i diplomu za najbolji proizvod u oblasti energetske efikasnosti.

„Veliko vam hvala na poverenju koje ste nam poklonili. Trudićemo se da iznova prevaziđemo dostignute rezultate i dostignemo nove ciljeve“, izjavili su iz ove kompanije.

Link Line logo

LINK LINE d.o.o.

Izložbeni saloni:
Kisačka 59A, 21000 Novi Sad
Heroja Pinkija 16, 21000 Novi Sad
Bulevar Milutina Milankovića bb,23000 Zrenjanin

+381 21 557 654
+381 60 557 6540
linklinens@gmail.com
www.linkline.rs

 

Prethodni tekstPVC profil Decco 83 i velike dimenzije stakla
Sledeći tekstMeđunarodna naučno stručna konferencija „Sfera 2021: Tehnologija betona” uspešno je završena u Sarajevu