GEALAN predstavlja sistem S 9000 u novom savremenom poslovnom objektu

Ponosni smo što vam možemo predstaviti ovaj hvale vredan projekat našeg poslovnog partnera Prozorčić doo. Oni su se naime nedavno preselili u svoj novi savremeni objekat čiji su projekat planirali već duže vreme.

Adresa nove radione je Brnaze 471D – 21230 Sinj, a projektovao ju je mag.ing.arh. Stipe Marasović. Stolarija je napravljena u sistemu S 9000, s tim da je spoljašnja strana stolarije u obostranoj foliji antracit sivoj, a unutrašnja stolarija (za kancelarije) u obostranoj foliji Sheffield Oak Light.

GEALAN - referentni objekat / projekat našeg poslovnog partnera Prozorčić doo
GEALAN – referentni objekat / projekat našeg poslovnog partnera Prozorčić doo

Dozvola za gradnju izdana je u junu 2019. a do završetka hale bilo potrebno osam meseci dok je samo projektovanje počelo 12 meseci ranije. Pogon od 450 m2 podeljen je u dve etaže sa odvojenim kancelarijama i sanitarnim čvorovima kompletno izgrađenim po evropskim standardima. Dizajnirana je kao nešto novo i neobično te tako se voda sa krova sakuplja u dve cisterne od 50 m3 može se koristi u vodokotlićima i pri održavanju okoline. Napravljena je mreža za spajanje na solarne panele koja ih očekuje u budućnosti jer glavna im je ideja bila da se novoizgrađena zgrada održava sama. – kaže nam vlasnik kompanije Velimir Glavinić

Gealan

GEALAN d.o.o. Predstavništvo za Srbiju
Majora Zorana Radosavljevića 374, 11273 Batajnica – Beograd
T. +381 11 375 29 03
E. grujo.ristic@gealan.de
E. marko.andrejevic@gealan.rs
W. www.gealan.de