Novosti Međunarodna naučno stručna konferencija „Sfera 2021: Tehnologija betona” uspešno je završena u...

Međunarodna naučno stručna konferencija „Sfera 2021: Tehnologija betona” uspešno je završena u Sarajevu

Naučno stručna konferencija „Sfera 2021: Tehnologija betona”

Uspešno završena naučno stručna konferencija „Sfera 2021: Tehnologija betona” u Sarajevu, a gosti su imali priliku uživati u predavanjima regionalnih stručnjaka, te je na jednom mestu komunicirala struka i nauka, iznosila stavove, mišljenja, i time je otvorena mogućnost za uspostavljanje domaće i međunarodne saradnje.

Cilj organizatora osim konferencijskog i edukativnog dela bio je i osigurati učesnicima kvalitetan ambijent za održavanje poslovnih sastanaka i prezentacija. Naučno stručne konferencije iz oblasti građevinarstva i arhitekture postale su tradicionalne i prepoznate u celom regionu kao respektabilan događaj koji spaja struku i nauku.

Naučno stručna konferencija „Sfera 2021: Tehnologija betona”
Naučno stručna konferencija „Sfera 2021: Tehnologija betona”

Konferencija je trajala dva dana, te pored predavanja sponzora, partnera, izlagača, stručnjaka i profesora, drugog dana je održana i panel diskusija o temi konferencije gde se razvila zanimljiva i korisna interakcija, sa naglascima o zaključku konferencije i budućim koracima za poboljšanje rada.

Sponzori, partneri i izlagači konferencije su tržišni lideri kada je u pitanju tehnologija betona, te su putem prezentacija i izložbenih štandova ukazali na novitete i trendove.

Naučno stručna konferencija „Sfera 2021: Tehnologija betona”
Naučno stručna konferencija „Sfera 2021: Tehnologija betona”

Sponzori konferencije su: Tvornica cementa Kakanj, Penetron, Sika, Širbegović Inženjering, Xypex i Pinky s.

Partneri, izlagači i prijatelji: Fabrika cementa Lukavac, TKK, Almy, BT3, Transportbeton, Nexe, Hering, Bossin, Baldinistudio, Mapei, Ro tehnologija, Tehna, Put inženjering, Binis beton, Doka, Simprolit, Teknoxgroup, Solidian, Inžinjering1, Terakop, Duly i Peri.

Jedan od noviteta na konferenciji ove godine je što su organizatori u saradnji sa izlagačem Baldinistudio iz Zagreba nagradili 5 učesnika sa trodnevnom Allplan Basic edukacijom koja će se održati u periodu od 25.-27.11.2021 godine u Sarajevu.

Za one koji nisu mogli prisustvovati konferenciji, osigurano je online praćenje putem Facebook stranice: https://www.facebook.com/www.mkvadrat.ba na kojih možete i u narednom periodu pogledati cjelokupni program.

Organizator je mostarska kompanija Sfera d.o.o., ovog puta u saradnji sa Građevinskim fakultetom Univerziteta u Sarajevu, Arhitektonsko građevinsko geodetskim fakultetom Univerziteta u Banjaluci, te Institutom IGH iz Zagreba.

Konferencija se održala 02. i 03. novembra 2021 godine u Sarajevu, u Hotelu Hills.

Zaključci koji su doneseni bit će poslati vladinim institucijama na razmatranje, te će isti biti začetak zajedničke saradnje Univerziteta i privrednog sektora u cilju poboljšanja edukacije kadra i struke.

B2B Časopis PROZORI&VRATA je medijski sponzor konferencije. Dešavanja iz struke pratite i na našoj IG stranici gradjevinski_casopisi

SFERA logo

Sfera d.o.o. Mostar
Čevrina 9a, Mostar 88000
+387 36 578 259
marketing@sfera.ba
2021beton.sfera.ba

Prethodni tekstKompaniji Link Line uručeno priznanje „Najbolji u energetici“
Sledeći tekstALUMIL na konferenciji ACCESS’21 – Međunarodnom akademskom kongresu studenata građevinarstva