Rekli ste o nama: Miloš Mirkov, Link Line

10 godina postojanja časopisa „Prozori+Vrata“ obeležavamo osvrtom na naše poslovanje, te smo odlučili da pitamo naše dugogodišnje klijente za mišljenje. Shodno tome, postavili smo im par pitanja čiji odgovori su prevazišli svaka naša očekivanja.

Bez bilo kakve korekture ili ulepšavanja bilo čije izjave, prenosimo odgovore u celosti.

10 godina časopisa „Prozori+Vrata“

  1. Ove godine slavimo deset godina rada, što nije mali jubilej. Vi nas podržavate od samog početka. Zašto smatrate da je saradnja sa našom medijskom kućom važna za Vašu kompaniju?
  2. Kako Vam izgleda naš razvoj, konstantne promene i redizajn, što časopisa tako i portala na svakih nekoliko godina?
  3. Šta je ono što časopis „Prozori+Vrata“, razlikuje od sličnih građevinskih časopisa, pa nam poverenje, trenutno, ukazuje preko 50 brendova?
  4. Znate da smo pre više od šest godina pokrenuli izdanje na hrvatskom jeziku koje sa dosta uspeha izlazi u Zagrebu. Šta je po Vama ključan faktor našeg rasta i razvoja?
  5. Da li biste mogli, iz svog ugla, da nam date neku sugestiju – Na koji način bi mogli da unapredimo naše usluge koje bi Vama još više olakšale pristup ciljnoj grupi.

Miloš Mirkov, Link Line

Link Line Miloš Mirkov
foto: Miloš Mirkov, Link Line

1. Iz broja u broj, iz meseca u mesec, iz godine u godinu. I tako čitavu deceniju! Vašem sjajnom kolektivu časopisa „Prozori+Vrata“, želim pre svega u ime kompanije Link line da čestitam desetogodišnjicu osnivanja i odam priznanje za visoko-profesionalni pristup, posvećenost i inovativnost u svakom novom izdanju koji nam prezentujete.

Link line je kompanija koja već 12 godina uspešno posluje na području građevinarstva i za nas oglašavanje u oba vaša časopisa („Prozori+ Vrata“ i „grenef“) ima za cilj promociju naše firme kao i predstavljanje našeg proizvodnog asortimana. Trudimo se da promovišemo pre svega naš najnoviji asortiman kao i kvalitetne materijale i rešenja iz oblasti građevinarstva i energetske efikasnosti.

Retko koji časopis je ovog karaktera, a pritom besplatan. Često se vratimo na arhivu koja se nalazi na vašem sajtu i prisetimo se odličnih tekstova i sjajnih intervjua u čijem smo pisanju i sami učestvovali. Nadamo se da će naša saradnja i dalje biti ovako uspešna i da će se odvijati u duhu dobrih poslovnih odnosa na obostrano zadovoljstvo.

„Uspeh se ne meri toliko pozicijom koju je neko postigao u životu koliko po preprekama koje je prevazišao.“
– Buker T. Vašington

2. Trendovi u dizajnu se menjaju svakodnevno, pa se nekada čini da ih nije moguće ispratiti. Međutim kao neko ko je Vaš dugogodišnji klijent i ko prati svako Vaše izdanje predano, mogu da zaključim da pratite celokupnu digitalnu prisutnost u svetu. Vizuelni identitet časopisa „Prozori+Vrata“ je do sada bio na vrlo zavidnom nivou, uz uvek zanimljive naslovne strane sa prelepim fotografijama, visok kvalitet papira i lep, jednostavan dizajn. Novo izdanje je dosta atraktivnije, sa minimalizmom koji je osnova novog vizuelnog identiteta. Moderan i dinamičan web sajt koji je optimizovan, brz i stabilan, najvažnije jednostavan je za snalaženje, a pretraživač koristim često. Činjenica da je najposećeniji u regionu govori o tome da internet korisnici često klikću na ovakve vesti i teme. Sve pohvale za inovativnost. Svaka promena koja je dobra i prati trend u svetu daje i pozitivne rezultate.

3. Baza stručnih tekstova i stručni autori su nešto što časopis i portal diže na zavidan nivo. Svi Vaši časopisi izgledaju svetski i veoma moderni!

Po meni najveća prednost časopisa je:

  • svako print izdanje je i web izdanje,
  • može se čitati i sa mobilnih i tablet uređaja,
  • šalje se newsletterom.

4. Svaka čast za ideju da časopis preraste u regionalni brend. Smatram da ulažete veliki rad i trud u svaki tekst, svaku ispisanu stranu i svaku fotografiju. Drago mi je da čujem da ste dobili poverenje raznih kompanija u Hrvatskoj. Radujem se svakom vašem novom napretku i nadam da će časopis uskoro pronaći tiraž i u nekoj drugoj susednoj državi.

5. Kad god izađe novo izdanje, uvek odvojim vreme posle posla da natenane pročitam šta se novo dešava u srpskom građevinskom sektoru. Nemam nekih velikih sugestija na sam časopis. Sa moje tačke gledanja smatram da bi u nekom od sledećih izdanja časopisa „Prozori +Vrata“ trebali da date prostor aktuelnim temama u državi kao što su: subvencije za zamenu stolarije i izolacije i mnoge druge, poskupljenju građevinskog materijala, više intervjua i saveta od komercijalista (reč stručnjaka) sa stanjem uvoza i izvoza građevinskog materijala…

I naravno ukoliko je to moguće mišljenja i iskustva samih kupaca ili rubrika za iskusne montere koji rade ugradnju stolarije.

IZUZETNO NAM JE DRAGO ŠTO SA KOMPANIJOM LINK LINE IMAMO DUGOGODIŠNJU SARADNJU. HVALA NA LEPIM KOMENTARIMA I TRUDIĆEMO SE DA UVEK OPRAVDAMO VAŠE POVERENJE I ZADOVOLJSTVO.

ČITAMO SE I DALJE!