ISEO i novi V364 sistem kontrole pristupa za komercijalnu primenu

Otkrijte inovativni sistem kontrole pristupa ISEO-a: jedini na svetu sposoban da kombinuje mehatroničke, RFID akreditive i mobilne ključeve.

ISEO je vodeća grupa u dizajnu i proizvodnji sistema zaključavanja i rešenja za kontrolu pristupa od 1969. godine. ISEO grupa posluje u dve proizvodne oblasti: sistemima za mehaničko zatvaranje i elektronskim rešenjima, kombinujući automatizaciju i pametnu tehnologiju.

ISEO V364 sistem za upravljanje pristupom pruža jednostavnost upotrebe i uštedu vremena za administratore gde se primenjuju visoki standardi bezbednosti i potrebno je pravovremeno izdati prava pristupa za zaposlene i mobilnu radnu snagu.

F9000 On Key
F9000 On Key

Sa F9000 ON mehatroničkim ključem ISEO V364 kombinuje blagodati mehanike, elektronike i mobilne povezanosti obezbeđujući maksimalnu sigurnost i fleksibilnost za organizacije raspodeljene na brojnim lokacijama.

Elektronski sistem kontrole pristupa ISEO V364 zasnovan je na Atlas kontrolerima, mehatroničkim cilindrima za zaključavanje F9000 i korisničkom ključu F9000 ON, koji mogu direktno da komuniciraju sa konvencionalnim tabletima i pametnim telefonima putem Bluetooth Smart Secure AES 128 protokola.

Ovlašćenjima se može lako upravljati pomoću softvera ISEO V364 i putem besplatne aplikacije za pametne telefone ili mrežnih stacionarnih uređaja za čitanje / pisanje (validatori) prenetih na korisnički ključ.

MEHATRONIČKI
Elektronska tehnologija pruža fleksibilnu kontrolu ključeva, prava pristupa i reviziju kao sistem kontrole pristupa, a mehanička koja je kompatibilna sa mehaničkim cilindrima F9 ili F900 u ISEO CSF sistemu, omogućava stvaranje mešovitih postrojenja sa različitim nivoima sigurnosti.

BESKONTAKTNA TEHNOLOGIJA
Energija cilindra se napaja iz baterije mehatroničkog ključa koja osigurava svu vremensku zaštitu za cilindar F9000. Beskontaktni sistem prenosa podataka i energije bez električnih kontakata osigurava izdržljivost, jer nema korozije ni prašine, ni elektrostatičkih pražnjenja koja su tipični problemi kontaktnih rešenja.

ONLINE
Administratori mogu daljinski ažurirati prava pristupa, a zaposleni zahvaljujući najnovijoj Bluetooth Smart tehnologiji u tasteru F9000 ON mogu koristiti sopstveni pametni telefon za direktno ažuriranje prava pristupa.

ISEO V364 sistem za upravljanje pristupom
ISEO V364 sistem za upravljanje pristupom

UKLJUČENJE PO ZAHTEVU
Dugme za uključivanje tastera F9000 ON omogućava produženi vek trajanja baterije do 5 godina, jer se Bluetooth Smart aktivira isključivo na zahtev na najviše 12 sekundi.

NA VREME
Pravo pristupa je ograničeno na vreme i datum i može se podesiti sa različitim periodom validacije za svaki ključ i jednom kada potvrdite, on ostaje aktivan samo tokom navedenog perioda. Ključ beleži događaj pri svakom otvaranju sa datumom i vremenom koji se tokom postupka validacije prikupljaju u softversku bazu podataka V364.

LAKO ZA INTEGRISANJE
V364 je dizajniran za lako prilagođavanje vašim potrebama i vašem budžetu i može da povezuje više objekata na istoj mrežnoj infrastrukturi.

JEDNOSTAVNA INSTALACIJA
Da biste pokrenuli sistem ISEO V364, nije potrebno instalirati nikakav softver ili kupiti namenski serverski računar: sve se nalazi u Atlas kontrolnoj jedinici, unapred konfigurisanom uređaju, koji omogućava da se sistem pokrene i bude operativan za samo nekoliko minuta.

V364 2.0

Početkom godine ISEO je lansirao novu i ažuriranu verziju sistema. Ažuriranjem sa V364 na V364 2.0 moguće je kombinovati brave opremljene RFID i Bluetooth tehnologijom zajedno sa F9000 mehatronskim cilindrima i upravljati njima pomoću jednog rešenja za kontrolu pristupa bez kabla.

Na ovaj način je moguće korisniku dodeliti više tipova akreditiva, kao što su RFID akreditivi, mobilni ključevi i mehatronički ključevi F9000. Ažuriranjem sistema V364, Atlas kontrolna jedinica sada može biti operativna u „cloud“ sitemu kroz koji može da kontroliše RFID i 9000 validatore.

ISEO logo

Iseo Serrature s.p.a.
via San Girolamo, 13
25055 Pisogne BS, Italy
T. +39 0364 8821
F. +39 0364 882263
iseo@iseo.com
www.iseo.com

Prethodni tekstProblem buke u urbanim sredinama
Sledeći tekstCentar za obradu profila – XXL modeli