Prvo pomeren, a sada i zvanično otkazan FENSTERBAU FRONTALE 2020!

S obzirom na pandemiju korona virusa i njenog uticaja na svetsku ekonomiju, NurnbergMesse je u dogovoru sa Službom za životnu sredinu i zdravlje grada Nirnberga odlučio da ne održi FENSTERBAU FRONTALE 2020 i Holz-Handverk 2020. 

Tim Fensterbau Frontale izdao je saopštenje i novi termin održavanja sajma.

Znamo da ste i vi u neizvesnoj situaciji. U izradi prozora, vrata i fasada, spremnost za ulaganje i prodaju opada, a proizvodnja se delimično zaustavlja. Istovremeno, ograničene poslovne aktivnosti zbog zvaničnih naloga i međunarodnih ograničenja putovanja otežavaju planiranje i pripremu vašeg učešća.

Iz tog razloga, naš cilj stvaranja posebnog iskustva za izlagače i posetioce sa FENSTERBAU FRONTALE i omogućavanjem razvoja i širenja međunarodnih poslovnih odnosa ne može se realizovati pod uticajem krize izazvane korona virusom.

Tužni smo što se FENSTERBAU FRONTALE 2020 ne može održati.

Međutim, sigurni smo da će potreba za informacijama i razmenom biti veća nego ikad posle ove krize. FENSTERBAU FRONTALE kao vodeći svetski sajam i dalje će nuditi našu industrijsku orijentaciju u budućnosti i ostaće platforma za vaš poslovni uspeh! Zbog toga sada gledamo napred i postavljamo kurs za 2022. Uvereni smo da ništa ne može zameniti lični kontakt u poslovnom svetu.

Prioritet za sve nas sada mora biti suočavanje sa ekonomskim efektima pandemije koronavirusa. U 2022. godini FENSTERBAU FRONTALE ponovo može biti centralna poslovna platforma za industriju prozora, vrata i fasada u jačem ekonomskom okruženju.

FENSTERBAU FRONTALE ponovo će se održati u saradnji sa HOLZ-HANDVERK od 29. marta do 1. aprila 2022. godine.

 

Prethodni tekstStaklena klizna vrata pružaju osećaj slobode i spajaju vaš životni prostor sa prirodom
Sledeći tekstKoji je plan Nemačke za povratak na posao po koracima?