Rekli ste o nama: Marija Stojanović ESTE TEAM

10 godina postojanja časopisa „Prozori+Vrata“ obeležavamo osvrtom na naše poslovanje, a koga bolje da pitamo za mišljenje ako ne naše dugogodišnje klijente. Stoga, postavili smo im par pitanja čiji odgovori su prevazišli svaka naša očekivanja.

Prenosimo odgovore u celosti, bez bilo kakve korekture ili ulepšavanja bilo čije izjave.

Marija Stojanović, ESTE TEAM

Marija Stojanović ESTE TEAM
Foto: Marija Stojanović ESTE TEAM

1. Pre svega želimo da vam čestitamo na značajnom jubileju i da vam poželimo još mnogo godina uspešnog rada. Saradnja sa Vašom medijskom kućom je veoma bitan element marketinških aktivnosti ESTE TEAM-a. Smatramo da je značajno da tekstovi o mašinama italijanskih proizvođača koje zastupamo na teritoriji Zapadnog Balkana dopru do šire publike, a objavljivanje tekstova u časopisu „Prozori+Vrata“ je svakako pravi put kojim se stiže do klijenata.

2. Pratimo Vaš razvoj i uvek smo prijatno iznenađeni novinama koje unosite i činjenicom da idete u korak sa modernim tehnologijama.

3. „ Ono što vas čini jedinstvenim su stručnost, profesionalizam i posvećenost. Sa sigurnošću možemo reći da časopis „Prozori+Vrata“ svojim sadržajem i izgledom pomera standarde, jer pored toga što smo vaši klijenti, mi smo i redovni čitaoci vašeg časopisa.

4. Od ključnog značaja je sveobuhvatan i kompetentan pristup temama i poznavanje kretanja na tržištu. Iskreno nas raduje što se vaša reč objavljuje i čita i u drugim zemljama regiona, a naročito imajući u vidu da ESTE TEAM posluje na celoj teritoriji bivše Jugoslavije.

5. Mi smo prezadovoljni vašim uslugama. Zadovoljstvo nam je da sarađujemo sa vašim timom i radujemo se svakom novom broju časopisa. Ono što bi nama bilo od značaja je možda proširenje poslovnog adresara na vašem portalu.

Mnogo nam je drago što Marija Stojanović ističe naš razvoj kao i novitete koje u korak pokušavamo da ispratimo, ali i postavimo. Zbog vas se trudimo da inspirišemo radom onoliko koliko i vi inspirišete nas!

Čitamo se i dalje!