Jednostavno lepi prozori – GEALAN-KUBUS®

√ 100 mm ugradne dubine
√ 100 mm vidljive širine profila okvira
√ 100 mm vidljive širine profila preklopa
√ bez letvice za staklo
√ STV tehnologija lepljenja stakla za krilni profil
√ unutrašnji spojevi okvira i krila – u jednoj ravni
√ poravnate površine spolja i iznutra
√ ravne i oštre linije
√ spolja nevidljiv krilni profil
√ bezvremenski i moderan dizajn
√ inovativna površina i najbolja toplotna izolacija
√ novi prozor GEALAN-KUBUS®

Sistem GEALAN-KUBUS® definiše novi dizajn za PVC prozore u arhitekturi. Zahvaljujući velikoj staklenoj površini nudi se veća količina svetlosti i transparentnosti za nove mogućnosti u izgledu objekata. Sa unutrašnje strane KUBUS je dizajniran jednostavnom površinom bez nepotrebnih spojeva, dok sa spoljašnje strane ostavlja utisak sklada zahvaljujući pravouglim preklopima.

Moderan dizajn GEALAN-KUBUS® - PVC stolarija
GEALAN-KUBUS®

Novi jednostavan minimalistički dizajn

GEALAN-KUBUS® je sistem profila „kockastog“ dizajna sa 100 mm ugradne dubine i 100 mm vidljive širine profila što mu daje jednostavan i moderan dizajn.

KUBUS sa spoljašnje strane ima skladan vizualni izgled zahvaljujući ravnim linijama i “sakrivenim” krilom koje se spolja ne vidi. Novi sistem je vrlo funkcionalan, pogotovo kod čišćenja. Tako je poseban naglasak stavljen na konture okvira, gde unutrašnjost okvira nema dihtunga, već je središnji dihtung integrisan na profil krila i time je omogućena jednostavnost pri održavanju.

GEALAN-KUBUS® - PVC stolarija
GEALAN-KUBUS®

GEALAN-KUBUS® namenjen modernim niskoenergetskim kućama i objektima koji zahtevaju velike staklene površine sa većom prolaznošću dnevnog svetla.

Kockast i gotovo nevidljiv

Sastav kod kombinacije krila i okvira, kao i kod preklopnog stuba ima ukupnu meru od 100 mm. Time preklopni stub i bočni delovi okvira imaju jednaku vidljivu širinu što daje simetričan izgled.

GEALAN-KUBUS® - PVC stolarija
GEALAN-KUBUS®

Idealni dizajn prozora

Dizajnu orijentisan sistem prozora GEALAN-KUBUS® arhitektama pruža nove mogućnosti dizajniranja, te time otvara nove perspektive. Bez obzira želite li 100% vidljiv, polusakriveni ili skoro nevidljivi okvir – dobijaju se elementi koji ostavljaju jak utisak.

GEALAN-KUBUS® kao potpuno novi dizajn za PVC prozore u arhitekturi
GEALAN-KUBUS®

GEALAN-KUBUS® omogućuje izradu dizajnom i tehničkim karakteristikama vrhunske prozora koji su namenjeni za ugradnju na moderne, niskoenergetske ili pasivne kuće.


www.gealan.de

GEALAN d.o.o. Predstavništvo za Srbiju
Majora Zorana Radosavljevića 374, 11273 Batajnica – Beograd
T. +381 11 375 29 03
E. grujo.ristic@gealan.de
W. www.gealan.de

Prethodni tekstNajlepše zavese za tuširanje
Sledeći tekstTehnomarket Aluminik CS55 staklena fasada – Ghana Airport Cargo Centre
GEALAN grupa jedan je od vodećih proizvođača PVC profila za prozore i vrata u Evropi. Kao inovativni proizvođač sistema za PVC profile za prozore i vrata, GEALAN osim toga svojim partnerima nudi brojne usluge. Naša služba za savetovanje arhitekata i građevinsko-tehnička služba pomažu arhitektama i projektantima u svakodnevnom radu. Gealan postavlja temelj za izradu izuzetno lepih, izrazito stabilnih i posebno sigurnih prozora, vrata i modernih kliznih rešenja i njihovo opskrbljivanje vrhunskim vrednostima toplotne izolacije.