Vrata – od proizvodnje do montaže – Kleiberit

Kleiberit lepkovi su siguran izbor za širok spektar aplikacija u proizvodnji vrata.

Naši PVAC lepkovi, sa svojom izvanrednom formulacijom, pružaju neuporedivu snagu vezivanja i izuzetnu pouzdanost, čineći ih idealnim rešenjem za vaše najzahtevnije projekte.

KLEIBERIT 303.0 je vodootporni PVAC lepak za lepljenje prema DIN/EN 204, stresne grupe D3, koji je testiran nebrojeno puta. Dodavanjem 5% KLEIBERIT 303.5 ME učvršćivača, može se proizvesti lepak D4 kvaliteta lepljenja.

Kleiberit lepkovi za vrata
foto: Kleiberit

Kleiberit EVA i PUR lepkovi su prilagođeni kako bi se postigle vrhunske performanse u oblaganju profila, omogućavajući vam da svaki detalj vaših vrata bude izrađen sa pažnjom i preciznošću. Bez obzira da li se radi o drvetu, plastici ili metalu, naši PVAC lepkovi garantuju čvrsto i dugotrajno vezivanje, stvarajući vrata koja izgledaju besprekorno i izdržavaju test vremena.

Kada je u pitanju kantovanje, Kleiberit EVA i PUR lepkovi su neprikosnoveni izbor za postizanje perfektno završenih ivica. Sa svojom brzom reakcijom i izuzetnom moći vezivanja, naši lepkovi osiguravaju glatko i besprekorno kantovanje, bez vidljivih spojeva ili nedostataka. Bez obzira na materijal koji se koristi za lepljenje, Kleiberit lepkovi pružaju izvanredne performanse i izdržljivost, čineći ih idealnim izborom za vaše zahteve u proizvodnji vrata.

Kleiberit lepkovi za vrata
foto: Kleiberit

Naši lepkovi za furniranje garantuju savršeno vezivanje furnira na podlogu, stvarajući vrata koja odišu luksuzom i stilom. Sa Kleiberitom, svaki korak u procesu furniranja postaje jednostavan i efikasan, osiguravajući besprekoran završni izgled i izuzetnu izdržljivost vaših vrata.

Uz Kleiberit lepkove, oblaganje profila, kantovanje i furniranje postaju jednostavni i precizni procesi, omogućavajući vam da ostvarite vrhunske rezultate svaki put. Sa našim lepkovima, vaša proizvodnja vrata dobija ne samo izuzetnu snagu već i besprekoran estetski izgled, čineći Kleiberit vašim pravim partnerom za lepkove u proizvodnji vrata.

ProizvodPrimena
Kleiberit 303.0Površinsko lepljenje, furniranje, lepljenje masivnog drveta…
Kleiberit 743.7Oblaganje smolom impregniranih papirnih folija na drvo i drvene materijale, iverice i MDF ploče.
Kleiberit 702.5Laminiranje folija, furnira i laminata na materijale na bazi drveta.
Kleiberit 704.5Za laminiranje svih folija i PVC profila odobrenih prema RAL GZ 716. Posebno pogodan za sve primene gde je potrebna visoka početna čvrstoća.
Kleiberit 707.6Kantovanje PCV, ABS trakama, masivnim kantom, HPL…
Kleiberit 871.5Furniranje u vrućoj presi
Kleiberit 535Dvokomponentni lepak za montažu vrata

Kleiberit logo

KLEIBERIT SE & Co. KG
Max-Becker-Str. 4
76356 Weingarten, Nemačka
T. (DE) +49 1522 251 8039
M. (RS) +381 61 3215 205
info@kleiberit.com
www.kleiberit.com