Od kupovine do montaže PVC stolarije

Kompanija Rollo Planet Vam može pomoći da dođete do najbržeg i najpovoljnijeg načina za zamenu stolarije u Vašem domu. U svom asortimanu imaju REHAU PVC stolariju. Još jedna prednost ove kompanije jeste ta što pored kvalitetne PVC stolarije ima i svoje profesionalne montažere.

REHAU PVC stolarija

REHAU prozori firme Rollo Planet su proizvedeni od visokokvalitetnog brendiranog profila koji će dati značajan kvalitet Vašem domu i doprineće osećaju prijatnosti dok boravite u njemu, a uz sve to imaćete neuporedivo niže troškove energije.

Rollo planet prozor
Foto: Rollo Planet / Montaža REHAU prozora

Više od 60 godina iskustva su firmu REHAU napravile vodećom u proizvodnji profila za PVC prozore i vrata. Oduvek koncentrisani na perfektnu kombinaciju dokazanog know-how-a i razvoja, REHAU prozorski profili su obeležje kvalitetnog rešenja za budućnost, na koje se možete osloniti. U kombinaciji sa originalnim nemačkim GU BKS okovom za pvc stolariju,dobija se provereno pouzdan sistem koji obezbeđuje dugotrajnost prozorskih sistema u Vašem domu. Što dokazuje dužina garancije koju kompanija Rollo Planet daje svojim klijentima.

Najveća prednost ovih prozorskih sistema je u tome, da je kvalitet i pouzdanost našeg cenovno, najpovoljnijeg profila EURO DESIGN 70 jednaka najskupljem GENEO profilu.

Iz velike REHAU porodice prozorskih sistema Rollo Planet u ponudi ima:

EURO DESIGN 70 – sistem prozorskih profila za skroman budžet
SYNEGO – balansiran odnos cene i visokih performansi prozorskih sistema
GENEO – energetski najbolji prozorski sistem

Svesni činjenice da investicije kao što je zamena dotrajale stolarije zahtevaju određena novčana sredstva, često ne mala, iz Rollo Planeta pristupaju svakom klijentu i njegovom domu kao što bi i vlastitom. I to je ono čime se iz kompanije ponose i čime osvajaju veliki broj klijenata. Da jednostavno pomognu u barem jednom segmentu života svojimklijentima, da se osećaju bezbrižno i da dobiju najbolji mogući kvalitet i uslugu za uloženi novac.

rolloplanet logo

Rollo Planet

Beograd
PR ROLLO PLANET
Takovska 36, Beograd
Tel. +381 60 36 35 015

Novi Sad:
PR ROLLO PLANET
Futoška 63
Tel. +381 60 36 35 000
+381 60 36 35 011

PR ROLLO PLANET
Venizelisova 10
Tel. +381 60 36 35 605

https://www.rolloplanet.rs/
rolloplanet.bgd@gmail.com

 

Prethodni tekstNajavljujemo naučno-stručnu konferenciju SFERA 2021: „Tehnologija betona”
Sledeći tekstHarmonija arhitekture i prirode