Više od stambene zgrade!

Central Park Residence nije samo stambena zgrada. To je novo obeležje grada Nikozije, ističući njegovu suštinsku ulogu raskrsnice ekonomskih i poslovnih aktivnosti u širem regionu.

Central Park Residence je spektakularna rezidencija u luksuznom gradskom delu
Central Park Residence je spektakularna rezidencija u luksuznom gradskom delu / foto: ALUMIL

Svaki stan sledi istu filozofiju kao i cela konstrukcija. ALUMIL vrhunski termički izolovani aluminijumski sistemi kombinuju savremeni dizajn sa visokim nivoima sigurnosti i zvučne izolacije.

Potreba za luksuznim stanovima u srcu poslovnog centra Nikozije bila je ideja vodilja za dizajn i izgradnju ovog višespratnog tornja, izgrađenog u ulici Evagorou.

Central Park Residence je spektakularna rezidencija u luksuznom gradskom delu koja uključuje sve elemente koji građanima iz celog sveta trebaju u svakodnevnom životu. Arhitektonski dizajn arhitekata Moshe Zur i Vafeiades & Vafeiades unosi duh superiornosti u zgradu od 20 spratova. Oštre ivice, staklo i beton stvaraju ovu jedinstvenu mešavinu koja daje skladan rezultat sa savremenom estetskom vrednošću. Energetska efikasnost objekta bila je glavni prioritet, stoga je odabrana fasadna zid-zavesa visokih performansi, koji takođe omogućava ulaz prirodnom svetlu.

Više o ovom projektu pročitajte OVDE

www.alumil.rs

Alumil Yu Industry a.d.
A. GTC SQUARE – Milutina Milankovića 11b,
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 614 92 10
E. projektbiro@alumil.com
W. www.alumil.rs