Arhitektura Više od stambene zgrade!

Više od stambene zgrade!

Central Park Residence nije samo stambena zgrada

Central Park Residence nije samo stambena zgrada. To je novo obeležje grada Nikozije, ističući njegovu suštinsku ulogu raskrsnice ekonomskih i poslovnih aktivnosti u širem regionu.

Central Park Residence je spektakularna rezidencija u luksuznom gradskom delu
Central Park Residence je spektakularna rezidencija u luksuznom gradskom delu / foto: ALUMIL

Svaki stan sledi istu filozofiju kao i cela konstrukcija. ALUMIL vrhunski termički izolovani aluminijumski sistemi kombinuju savremeni dizajn sa visokim nivoima sigurnosti i zvučne izolacije.

Potreba za luksuznim stanovima u srcu poslovnog centra Nikozije bila je ideja vodilja za dizajn i izgradnju ovog višespratnog tornja, izgrađenog u ulici Evagorou.

Central Park Residence je spektakularna rezidencija u luksuznom gradskom delu koja uključuje sve elemente koji građanima iz celog sveta trebaju u svakodnevnom životu. Arhitektonski dizajn arhitekata Moshe Zur i Vafeiades & Vafeiades unosi duh superiornosti u zgradu od 20 spratova. Oštre ivice, staklo i beton stvaraju ovu jedinstvenu mešavinu koja daje skladan rezultat sa savremenom estetskom vrednošću. Energetska efikasnost objekta bila je glavni prioritet, stoga je odabrana fasadna zid-zavesa visokih performansi, koji takođe omogućava ulaz prirodnom svetlu.

Više o ovom projektu pročitajte OVDE

www.alumil.rs

Alumil Yu Industry a.d.
A. GTC SQUARE – Milutina Milankovića 11b,
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 614 92 10
E. projektbiro@alumil.com
W. www.alumil.rs

Prethodni tekstBrz i siguran način do novih prozora i vrata
Sledeći tekstUpoznajte ESTE TEAM d.o.o.