Jednostavno organizujte proizvodnju!

Važnost digitalizacije, od početka do kraja, u kompanijama stalno raste kako vreme izrade i ljudski resursi postaju sve manji. Klaes, globalni lider za komponentni softver iz Bad Neuenahr-Ahrveiler-a veoma uspešno posluje na ovom tržištu od 1983. godine, a 2023. godine slavi godišnjicu kompanije: 40 godina Klaesa!

Sa širokim asortimanom Klaes proizvoda za proizvođače i trgovce prozorima, vratima, fasadama, zimskim baštama i drugim složenim građevinskim elementima, naši klijenti mogu lako da organizuju svoje radne tokove u svim oblastima kompanije. Na tržištu postoje nova Klaes rešenja za sve moderne i individualne zahteve: planiranje montaže, Klaes Time Management i Klaes CRM rešenje. Pored toga, standardna rešenja za konstrukciju prozora i Klaes 3D sa aplikacijom proširene stvarnosti se dalje razvijaju.

Novo u Klaes-u!

  • Klaes Planiranje montaže. Intuitivno rešenje efikasno povezuje planiranje montaže sa narudžbinama. Zahvaljujući jednostavnom sistemu unosa, porudžbine i resursi se planiraju sistematski i brzo i pouzdano pružaju važne informacije za svakodnevno poslovanje.
  • Klaes Upravljanje vremenom. Inovativno web rešenje pokriva sve potrebe snimanja vremena. Od „dolaska i odlaska“ radnika, do vremena vezanog za narudžbinu. Mobilno i stacionarno snimanje putem pametnog telefona, tableta, računara, skenera i terminala. Sa praktičnim procenama kao što su „Heat map“ ili kalendari godišnjih odmora za konkretne timove zaposlenih.
  • Klaes CRM rešenje. Visoko integrisano rešenje za upravljanje prodajom sa lakim ulaskom kroz standardizovane radne metode. Unapred definisana dvosmerna razmena podataka značajno smanjuje potrebno prilagođavanje programa. Međutim, i dalje je moguće individualno podešavanje. Organizacija preduzeća je jedan od naših centralnih ciljeva. Sva softverska rešenja moraju biti u stanju da što jednostavnije organizuju različite poslovne procese. Ovo se posebno odnosi na postojeća rešenja, koja se stoga i dalje razvijaju.
  • ALU plus je za proizvođače aluminijumskih prozora koji žele da mapiraju ceo svoj radni tok u jednom softveru – zajedno sa svim drugim vrstama materijala. Nova baza podataka je još dublje integrisana u aktuelne verzije naših prozorskih rešenja premium, professional, vario i trade, i na taj način ispunjava posebne tehničke i organizacione zahteve ove vrste materijala.
  • Klaes webshop (za krajnje kupce) i Klaes webtrade (za dilere) su digitalni most između lokalnog Klaes softvera do potencijalnih kupaca, i zaposlenih. Da bi se omogućila neophodna dinamika unosa podataka, značajno je pojednostavljena priprema istih.
  • Inteligentna Klaes DMS integracija omogućava lak i brz pristup arhiviranim dokumentima i e-mailovima kompatibilnim sa GoBD, jer se oni automatski unapred filtriraju prema klijentu i projektu. Na taj način zadaci se realizuju brže,lakše i bezbednije!

Novi logo Klaesa

Klaes GmbH & Co. KG
53474 Bad Neuenahr-Ahrweiler
Marko Šaletić
+381 63 654 511
msaletic@klaes.com
www.klaes.com