Tehnomarket TMH Sistem

Kancelarije kao u američkom filmu

U kancelariji provodimo veći deo svog dana, i zato je izuzetno bitno da nam postor koji nas okružuje prija. Tehnomarket nudi sistem TMH, bez prekida termo mosta, za izradu vrata, prozora i pregrada koji, između ostalog, nalaze primenu i u enterijeru.

Uređenje našeg poslovnog enterijera i kancelarije puno govori o uspehu i načinu poslovanja kompanije. Ne samo da prostor u kome Vaši zaposleni provode barem osam sati dnevno utiče na njihovo raspoloženje, već može prilično doprineti rezultatima firme.

Tehnomarketov sistem THM idealan je za unutrašnja vrata i pregradne zidove modernih poslovnih objekata. Da bi se ostvario efekat velikog i otvorenog prostora mnogo kompanija se odlučuje da ofise pregradi staklom. Nekada je, pak, potrebna veća privatnost, i u tim slučajevima staklo zamenjuje panelna ispuna koja, u kombinaciji sa drvenim vratima, može imati odličan efekat. U sistemu TMH moguće su obe opcije.

Tehnomarketov sistem THM za unutrašnja vrata
Foto: Tehnomarket d.o.o., TMH sistem

Ovaj modularni sistem nudi fiksne i otvorive elemente sa standardnim, kliznim ili harmonika načinom otvaranja. Maksimalna visina fiksnih elemenata TMH sistema dostiže čak 3,5 metara, što drastično proširuje područje primene, a elementi sistema THM mogu biti implementirani i u staklenu fasadu, poput Tehnomarket Aluminik CS55 sistema.

TMH sistem nije pogodan samo za poslovni prostor već je idealan i za stambene prostore modernog koncepta gde staklo zamenjuje tradicionalne pune pregradne zidove, kafiće i barove, zastakljivanje terasa, pa čak i odvajanje pušačkih zona u restoranima.

Tehnomarketov sistem THM za unutrašnja vrata
Foto: Tehnomarket d.o.o., TMH sistem

Implementacija samog sistema vrši se po konkretnim zahtevima projekta i kupca. Fantastičan izbor dekorativnih elemenata poput šarke, kvake i rukohvata dodatno može ulepšati Vaš poslovni, ali i privatni prostor. U ponudi je i više modela panela za vrata od aluminijuma ili drveta, što omogućava uklapanje sa različitim tipovima enterijera, a veliki izbor profila nudi mogućnost jednostavnog kombinovanja i prilagođavanje izgleda gotovih elemenata.

Površinska zaštita je moguća u svim bojama RAL karte, a sa Wood Effect tehnologijom moguće je dobiti i šaru drveta na aluminijumskoj TMH stolariji.

Tehnomarketov sistem THM za unutrašnja vrata
Foto: Tehnomarket d.o.o., TMH sistem

Sam sistem sastoji se od dve opcije koje su bez termičkog mosta – TMH 45 i TMHL 30.

Prvi sistem TMH 45 sa dubinom ugradnje od 45 mm i opcijom dvojslojne staklene ispune podesan je za eksterijere kao što su zastakljene bašte, bazeni i terase, pa čak i za prozore i vrata u toplijim klimatskim zonama. Sam profil može biti ravni ili lučni, čime se postiže masivniji izgled elemenata.

Sa druge stane sistem TMHL 30 idealan je za pregrađivanje unutrašnjeg prostora kao što su kancelarije, saloni, kafići ili prostorije unutar stana. Odlikuje ga jednoslojno staklo i dubina ugradnje od 30mm. Prednost ovog sistema je njegova ekonomičnost zbog veoma svedenog dizajna kojim se postize minimalistički izgled prostora.

TMH predstavlja idealno i veoma ekonomično rešenje zbog svoje jednostavnosti.

Elegantnih linija i veoma jednostavnog dizajna TMH aluminijum primenu je našao u kompanijama u Srbiji, Švajcarskoj, Americi i Africi.

www.tehnomarket.com

Tehnomarket d.o.o
A. Skadarska 73, 26101 Pančevo, Srbija
T. +381 13 307 700
F. +381 13 307 799
E. profil@tehnomarket.com
W. www.tehnomarket.com