Tehnomarket INTERIO sistem za moderan poslovni prostor

Dobar projekat zahteva nezavisnost od spoljnih faktora koji bi mogli narušiti njegovo postojanje i maksimalno iskorišćenje. Rastući troškovi električne energije postaju sve veći problem današnjice dok se naša zavisnost od nje povećava iz meseca u mesec.

Tehnomarket je poznat po rešenjima za eksterijer objekta, a kao rešenje za uređenje stolarije unutar poslovnih objekata razvijen je novi sistem INTERIO, bez prekida termo mosta, za izradu vrata, prozora i pregrada koji nalaze primenu u enterijeru. INTERIO dolazi u dve osnovne verzije – INTERIO P29 i INTERIO P113.

INTERIO P29 unutrašnja vrata i pregradni zidovi

INTERIO P29 idealan je za unutrašnja vrata i pregradne zidove modernih poslovnih objekata gde ekskluzivna materijalizacija, brza montaža bez klasičnih građevinskih radova i prefinjen izgled zadovoljavaju sve potrebe arhitekata. Da bi se ostvario efekat velikog i otvorenog prostora mnoge kompanije se odlučuju da ofise pregrade staklom. Nekada je pak potrebna veća privatnost, i u tim slučajevima staklo zamenjuje drvena ispuna koja u kombinaciji sa ostakljenim vratima može imati odličan efekat. U sistemu INTERIO P29 moguće su obe opcije.

INTERIO sistemski profili dostupni su u dve opcije površinske zaštite
Novi sistem za izradu vrata i pregrada u enterijeru / foto: Tehnomarket d.o.o.

Izuzetno mala dubina sistema od svega 29 mm nudi mogućnost montaže bez gubitka korisne površine u enterijeru, uz visoku fleksibilnost prilikom dizajna prostora i formiranja funkcionalnih celina. INTERIO P29 sistem nudi dve vizuelno različite opcije – jednu sa vidljivim aluminijumskim štokom i izborom drvenog ili staklenog krila, i drugu sa potpuno staklenim elementima.

INTERIO P113 sistem za enterijer

INTERIO P113 sistem nalazi svoju primenu u prostorima gde se očekuje određena doza privatnosti i dobra izolovanost svake pojedinačne jedinice. Nudi dvostruku ispunu od stakla ili odgovarajućih panela, uz ugradnu dubinu od svega 113 mm što omogućuje maksimalno iskorišćenje prostora uz povišene vrednosti zvučne izolacije. Sistem INTERIO P113 kompletiran je i namenskim vratima i setom okova koji omogućuju brzu ugradnju i visoku funkcionalnost u eksploataciji.

INTERIO sistem nije pogodan samo za poslovni prostor već je idealan i za stambene prostore modernog koncepta gde staklo zamenjuje tradicionalne pune pregradne zidove, kafiće i barove, pa čak i odvajanje pušačke zone u restoranima ili na aerodromima.

Implementacija samog sistema vrši se po konkretnim zahtevima projekta i kupca. Sistem lakih unutrašnjih pregrada INTERIO nudi izuzetne mogućnosti prilikom planiranja i uređenja prostora, uz veliku kombinatoriku malog broja sistemskih profila.

Ovaj elegantni sistem efikasno će oplemeniti svaki prostor bez ikakvih ustupaka funkcionalnosti usled izuzetno male vidljive površine profila, iskombinovane sa visokom nosivosti koja omogućava velike dimenzije elemenata i kreiranje svetlih, prozračnih, savremenih poslovnih prostora uz maksimalno iskorišćenje prirodne svetlosti dostupne u enterijeru.

Sistem INTERIO P113 kompletiran je i namenskim vratima i setom okova
Tehnomarket INTERIO sistem za moderan poslovni prostor

INTERIO sistemski profili dostupni su u dve opcije površinske zaštite – plastifikacija u svim RAL tonovima i eloksaža. Sistem podržava više vrsta okova, sa vidljivim i nevidljivim šarkama čiji elementi dolaze u pet opcija površinske zaštite – plastifikacija u svim RAL tonovima, eloksaža, brušeni aluminijum, sirovi aluminijum, kao i polirani i brušeni nerđajući čelik.

INTERIO sistem predstavlja idealno, dizajnerski uspelo i veoma ekonomično rešenje zbog visoke prilagodljivosti sistema svim tipovima projekata i zahtevima arhitekata.

Tehnomarket logo

Tehnomarket d.o.o
A. Skadarska 73, 26101 Pančevo, Srbija
T. +381 13 307 700
F. +381 13 307 799
E. profil@tehnomarket.com
W. www.tehnomarket.com