Reč urednika – Prozori&Vrata BRAND NAME ili zašto nam je skoro 45 klijenata poklonilo poverenje

Jedini časopis koji se može listati na mobilnim telefonima i tabletima

Poštovani,

Peti Sajam građevinarstva je ispred časopisa “Prozori&Vrata”. Krenuli smo tiho, strpljivo i sa jasnim planom. Ideja nam je bila da postanemo pravi usko stručni časopis, baš časopis, za sve one koji se bave prozorima i vratima na bilo koji način. Te 2012-te godine nismo znali da ćemo kroz pet godina postati regionalni brend i imati svoje izdanje u Hrvatskoj sa kojim pokrivamo i Sloveniju. Veliko interesovanje klijenata i stručne javnosti iz Hrvatske za našim Srpskim izdanjem je doprinelo realizaciji ideje da pokrenemo i Hrvatsko izdanje. Promociju prvog broja imali smo na trećoj međunarodnoj konferenciji “Dani prozora 2016” u Zagrebu u organizaciji IFT Rosenheima i Euroinspekt – drvokontrole. Skoro 200 učesnika konferencije je dobilo svoj primerak časopisa i reakcije su zaista odlične. Dobili smo pohvale za odabir tema, stručnost autora, kvalitet papira i štampe a svima se dopala ideja što se časopis proširio i na Hrvtasko tržište.

Ispred vas je Srpsko izdanje, prvi put na 112 strana i prvi put nam je skoro 45 klijenata ukazalo svoje poverenje. Zašto? Pa, zato što su prepoznali našu energiju, naš trud, kompetetnost naših autora i kvalitet njihovih tekstova. Zato što su naše izdanje mogli videti na stolu kod velike većine firmi sa kojima sarađuju, kod arhitekata, projektnih biroa, investitora… Zato što smo postali jedan od najtiražnijih građevinskih časopisa i što imamo internet portal koji se ažurira svakodnevno i na kojem možete listati časopis, ne samo na računaru već i na mobilnom telefonu ili tabletu. Zato što smo časopis u pravom smislu reči a ne katalog, zato što se menjamo i zato što imamo stav. Koristim priliku da se zahvalim klijentima i da im poručim da ćemo biti još bolji, jer uvek može bolje, i da u narednom periodu očekuju od nas još noviteta i inovativnog pristupa marketingu. Prvi sledeći potez će biti nešto potpuno novo i drugačije na našem portalu.

Dočekujemo Sajam građevinarstva spremni. Verujem da će ova manifestacija ostati reginalni brend i da ćemo od toga svi imati koristi. Radujemo se susretu sa dragim osobama iz ove branše i očekujemo savete i sugestije kompetentnih ljudi. Nismo sujetni, to nije dobro za posao. Ne samo za ovaj već za bilo koji. Cenimo i pohvale i kritike jer bez toga ne bismo znali gde smo i u kom smeru treba da idemo, a kao što rekoh “uvek može bolje”.

Vidimo se na Sajmu građevinarstva i čitamo se i dalje…

Srdačno vaš
Predrag Rađen, urednik izdanja

Predrag Rađen potpis

NAJNOVIJE izdanje časopisa možete prelistati ovde, čak i sa mobilnih i tablet uređaja.

časopis PROZORI&VRATA izdanje broj 16