TEHNI novine sa sajma u Nirnbergu

SVAKE DRUGE GODINE ODRŽAVA SE JEDAN OD NAJVEĆIH SVETSKIH SAJMOVA ZA MATERIJALE I MAŠINE ZA PROIZVODNJU STOLARIJE U NIRNBERGU – NEMAČKA.
I OVE GODINE TEHNI JE UČESTVOVAO NA SAJMU KAO I NA PRETHODNIH PET SAJAMSKIH MANIFESTACIJA. ŠTAND JE BIO VRHUNSKI SREĐEN, A NAS JE NAJVIŠE INTERESOVALO ŠTA IMA NOVOG U PONUDI TEHNIJA.

Pored vrata iz serija “SUPERIOR LINE”, koja su prvenstveno namenjena za privatne kuće i vile, kao i vrata “PIVOT” sa velikim dimenzijama prvenstveno za šire arhitektonske prostore, po prvi put, Tehni je u Nirnbergu izložio vrata Superior obložena keramičkim panelom.

TEHNI - unutrašnja vrata
TEHNI – unutrašnja vrata
TEHNI - unutrašnja vrata
TEHNI – unutrašnja vrata

To je novina koju ima vrlo malo proizvođača vrata. U pitanju su paneli velikih dimenzija [3000 x 1150] tako da je moguće da jedna vrata ili jedno krilo od vrata bude prekriveno panelom iz jednog komada. Druga prednost ovih panela je što se sa njima mogu obložiti i zidovi oko vrata tako da se dobije jedna ambijentalna celina. Nesumnjivo kvalitet ovog materijala je i u tome što zavisno od dizajna panela on vratima daje sasvim prirodan izgled tako da se ponekad stiče utisak kao da su vrata obložena kamenom.

TEHNI - sobna vrata
TEHNI – sobna vrata
TEHNI - sobna vrata
TEHNI – sobna vrata

Uzorak vrata na sajmu sa ovom oblogom izazvao je najveće interesovanje posetilaca. Svi su želeli da saznaju od koje vrste materijala je urađen panel za oblogu vrata. Inače vrata su bila visine preko 3 metra i širine oko 2 metra. Sa skrivenom šarkom koja omogućava otvaranje krila do 170 stepeni.

Plan je da se ova vrata izlože i u Beogradu na sajmu građevine ove godine, kako bi se i domaći kupci upoznali sa ovim novitetom u ponudi Tehnija.

PORED TOGA TEHNI PO PRVI PUT KREĆE I SA NOVOM SERIJOM ALUMINIJUMSKIH UNUTRAŠNJIH VRATA KOJA SU NAMENJENA PRVENSTVENO ZA HOTELE I KANCELARIJE, A MOGU SE OPREMATI I STANOVI, ŠKOLE, BOLNICE… SISTEM DAJE EKONOMIČNA REŠENJA I MOGUĆNOST KOMBINOVANJA VIŠE BOJA KOD UGRADJENIH PANELA.


KONFIGURATOR

Na svom sajtu Tehni je instalirao poseban program na srpskom jeziku koji omogućava svakom potencijalnom kupcu vrata da izabere svoj model vrata sa konkretnim dimenzijama, bojom, bravom, staklom i drugim karakteristikama i da za tako definisana vrata putem maila dobije od Tehnija cenu.

Konfigurator se nalazi na linku: https://tehni.doors-100.com/rs


www.tehni.rs

TEHNI Beograd
A. Novosadski put bb (296E), 11080 Zemun
T. +381 11 3774 372
F. +381 11 3774 384
E. office@tehni.rs
W. www.tehni.rs